Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre familia sa! „Ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul.”

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre familia sa! „Ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul.”
Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre familia sa! „Ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul.”

Blondina a vorbit despre susținerea pe care o primește în viața de zi cu zi, dar și cât de mult contează relația pe care o are în prezent.

Andreea Bălan a vorbit sincer despre viața de familie, iar în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a mărturisit cine îi este alături de zi cu zi, atunci când viața de pe scenă nu îi oferă posibilitatea să se ocupe de toate treburile casei. Mama ei este cea care locuiește împreună cu ea și cu fiicele sale, astfel că ea îi oferă ajutorul de care are nevoie.  „Mama este îngerul nostru păzitor, locuiește cu noi și are grijă de casă pentru că, într-adevăr, dacă ești femeie de carieră, nu ai timp fizic să mai faci și cumpărături, să

mai faci și o ciorbiță. Mama ține casa și este de mare ajutor, iar în rest eu am grijă de tot ce ține de ea. Victor este alături de noi și mă susține cum poate, emoțional și sufletește. Victor da, locuiește cu noi, doar că el are turnee tot timpul în străinătate. Pentru că este top 100 Mondial și atunci turneele lui sunt în afară.”, a povestit Andreea Bălan.

Cât de importantă este susținerea în relația Andreei Bălan

Citește și: Andreea Bălan, despre perioada de după trupa André. Ce a trebuit să facă artista pentru a nu mai fi asociată cu acea trupă „Nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală.”

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.

La fel de importantă vede și relația pe care o are cu Victor Cornea, jucătorul de tenis aflat în top 100 Mondial, spunând că primește din partea lui toată susținerea de care are nevoie și că sunt împreună foarte disciplinați.

Sportivul locuiește cu artista, însă este plecat adesea în turnee.  „Un pic. (Nr. Dacă a învățat să joace tenis.) Știu regulile, dar este foarte greu. E foarte, foarte disciplinat. Ne-a legat foarte mult munca, pasiunea pentru ceea ce facem, disciplina și sunt cu adevărat fericită și liniștită. Pentru că ai nevoie de multă liniște să poți să-ți faci cu adevărat visul. Victor îmi oferă foarte multă liniște, pace și susținere.
Ceea ce poate până acum, într-o oarecare măsură, nu aveam.”,
a mai povestit artista. Andreea Bălan se declară fericită și împlinită pentru tot ceea ce trăiește în prezent și se consideră susținută în toate activitățile de zi cu zi. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies