Andreea Bălan, mesaj dur în miez de noapte: „Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”

Andreea Balan si george burcea
Andreea Balan si george burcea

Ce a transmis Andreea Bălan după ce George Burcea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cu un satâr.

Andreea Bălan și Goerge Burcea au pornit un adevărat război mediatic pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la o postare de-a actorului, care i-a adus blocarea pe contul de Instagram.

George a reacționat după ce a văzut că are contul blocat. În plus, acesta a fost șters și de pe contul de Instagram al Ellei. Iar Andreea Bălan a decis să răspundă acuzațiilor.

Citeste si: Cu ce a rămas Andreea Bălan după despărțirea de George Burcea! De la el a învățat să facă un lucru... esențial

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, Andreea Bălan a reacționat, după intervenția lui George Burcea, transmițându-i acestuia un mesaj foarte dur și explicând internauților de ce s-a ajuns la ”block”. Mai mult, Andreea mărturisește că îți dorește ”un tată exemplar”, de care să nu îi fie ”teamă”, iar copiii nu au ce să caute lângă astfel de ”postări periculoase”.

Citeste si: Șoc în showbiz! Andreea Bălan a făcut marele anunț! ”Sunt pregătită să mă căsătoresc!”

Andreea Balan si george burcea
Andreea Balan si george burcea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă” este postarea vedetei, iar răspunsul lui George nu a

întârziat să apară:

„De ce îmi tot scoți ochii, fă?”, se poate vedea scris pe mâna tinerei care ține satârul.

Andreea Balan si george burcea
Andreea Balan si george burcea

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a mai scris George pe contul său.

Andreea Bălan se gândește să se recăsătorească

Vedeta vrea să treacă peste acest coșmar din viața sa și să cunoască pe altcineva, alături de care să își repare viața.

Citeste si: Abia acum a inceput razboiul! Schimb dur de replici intre Andreea Balan si George Burcea, de Paste, pe Instagram

„Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără.

Zic peste şase luni, un an…eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a declarat cântăreaţa într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru mai multe zodii! Tu ești vizată?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies