Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

Andreea Bălan, operată a doua oară!
Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

Andreea Bălan a ajuns din nou de urgență la spital și a fost operată a doua oară. Medicul care a făcut intervenția dezvăluie că a fost din nou vorba de ceva foarte grav.

"A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic.
El stabilește"
,  a declarat medicul care a operat-o a doua oară pe cântăreață, Ovidiu Peneș, citat de Spynews.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 23- 31 martie 2019. Echinocţiul de Primăvară aduce câştiguri pentru doua zodii şi pasiuni pentru alţi doi nativi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Toţi l-au iubit pe State din „Inimă de ţigan“. Ce face şi cum arată acum actorul Gheorghe Visu

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

S-a trezit într-o baltă de sânge

La doar două săptămâni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan a trecut din nou prin clipe foarte grele. Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge, iar din această cauză a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Zilele trecute, artista le-a dezvăluit fanilor săi câte medicamente este nevoită să ia în fiecare zi, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

HOROSCOP. Cuplurile perfecte: aceste perechi de zodii sunt atât de puternice încât nimic nu le stă în cale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies