Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare: „Iar au început cu mizeriile!”

Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare
Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare

Cântăreața acuză că este victima unor știri false din mediul online. Un brand i-a folosit pozele pentru a promova un produs pentru slăbit.

Multe vedete au ajuns imaginea anumitor reclame sau site-uri, fără ca ele să fi fost de acord în prealabil. Andreea Bălan este și ea una dintre victime.

Cântăreața a distribuit pe pagina ei de Instagram un anunț cu fotografia ei, în care se presupune că ar face reclamă la pastile pentru slăbit. Stupefiată de ceea ce a văzut, cântăreața le-a spus fanilor ei să nu creadă în aceste anunțuri pentru că sunt false.

Citeste si: Decizie de ultim moment! Andreea Bălan NU concepe varianta unui divorț amiabil, se va lupta în instanță pentru fetele ei

Citeste si: Andreea Bălan a luat foc când a văzut mesajul lui George Burcea despre nunta de pe plajă! Exclusiv

Andreea Bălan și-a avertizat fanii: „Să nu accesați aceste link-uri!”

„Reclamă falsă!! Iar au început cu mizeriile! Să nu accesați aceste link-uri!”, a scris Andreea Bălan pe rețeaua de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare
Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare

Andreea Bălan, strigăt de ajutor către fanii ei: „A trecut deja prin prea multe...”

Celebra cântăreață a cerut ajutorul fanilor ei pentru a putea salva viața unui băiețel grav bolnav.

Andreea Bălan a postat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă un mesaj emoționant. Cântăreața le-a cerut ajutorul oamenilor pentru cazul lui Darius, un băiețel de doar trei ani, pe care viața l-a încercat deja de prea multe ori.

Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare
Andreea Bălan, reacție dură pe rețelele de socializare

Copilul are tumoră cerebrală și hidrocefalee, iar operația de care depinde viața lui costă mult peste posibilitățile părinților. Este vorba de 90800 euro, de care băiețelul are nevoie pemtru o șansă la viața.

Mamă a două fetițe, Andreea Bălan a fost impresionată de acest caz și l-a distribuit pe pagina ei de  Facebook. Postarea cântăreței este însoţită de trei emoticoane cu mâini strânse în rugăciune.

„Micuțul Darius a trecut deja prin prea multe operații pentru cei 3 anișori ai săi. Urmează o perioadă de tratamente ce pot fi efectuate doar cu ajutorul dumneavoastră.

Dacă nu se va strânge suma necesară, acesta va fi nevoit să întrerupă tratamentul, iar șansele lui de supraviețuire se vor diminua considerabil. Vă rugăm să nu rămâneți indiferenți și să ajutați acest copilaș să aibă o copilărie așa cum ar trebui. Fără boală!”, este mesjaul transmis de asociația „Salvează o inimă”.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies