Andreea Balan s-a maritat in America cu buchetul adus din Romania! Cantareata l-a transportat cu avionul!

Andreea Balan s-a maritat in America cu buchetul adus din Romania! Cantareata l-a transportat cu avionul!
Andreea Balan s-a maritat in America cu buchetul adus din Romania! Cantareata l-a transportat cu avionul!

Trandafirii au fost congelati la o temperatura de peste -50 de grade! Afla detalii.

Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit, recent, pe o plaja din America. Pentru cea mai importanta zi din viata ei, cantareata s-a pregatit cu mult timp inainte. Ea si-a facut atat rochia de mireasa, cat si buchetul, pe comanda.

Andreea Balan a spus in sfarsit “Da”! Blondina s-a maritat cu actorul George Burcea, cu care are si un copil, pe micuta Ella Maya, pe o plaja, la apus, in America.

La ceremonie au participat nasii celor doi si preotul american, cei doi nedorindu-si ca familiile sau apropiatii sa ia parte la acest eveniment.

Andreea s-a pregatit din timp pentru unul din cele mai importante evenimente din viata ei. Artista a cumparat biletele cu cateva luni inainte, a vorbit cu un preot din America ca sa oficieze cununia pe plaja, si-a croit rochia de mireasa pe comanda si si-a creat un buchet personalizat.

Da, vedeta si-a luat cu ea, in America, buchetul de mireasa facut in Romania.

Conform surselor din anturajul ei, buchetul de trandafiri a fost facut special ca sa poata fi transportat cu avionul fara sa se strice, dar si sa poata fi pastrat acasa, ca amintire, timp de pana la 25 de ani!

“Andreea si-a facut un buchet din trandafiri criogenati, in culori pastelate.

Trandafirii criogenati sunt de fapt trandafiri conservati. Fiecare producator are propria reteta, insa metoda stiuta de mai toata lumea este cea de inghetare a trandafirilor, timp de 3-4 saptamani, la o temperatura de – 55 de grade. Se mai poate folosi si glicerina sau alte substante care elimina complet apa din flori. Buchetul se poata pastra intre 2 si 25 de ani, insa trebuie ferit de umezeala si de razele de soare.
Andreea si-a creat buchetul in Romania si l-a luat cu ea, in America, stiind ca nu se va strica. Pretul unui trandafir criogenat este intre 50 si 100 de lei in functie de lungimea firului, de cati centimetri are. Un buchet poate costa si 500 de lei, 700 sau chiar 1000 de lei”,
sustin surse din anturajul Andreei Balan.

Pe pagina sa de socializare, cantareata a postat o imagine cu buchetul de mireasa, dar si una in timp ce un make-up artist o aranjeaza, cel mai probabil pentru  filmarile clipului pe care si-a

propus sa-l faca in vacanta din America. In respectiva imagine, pe degetul Andreei nu straluceste doar inelul de logodna, ci si verigheta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies