Andreea Balan, sfaturi pentru femeile care urmeaza sa se casatoreasca: “La 23 de ani esti geloasa si ai tot felul de scenarii, lucruri nerezolvate tu cu tine si cu partenerul tau” VIDEO!

Andreea Balan, sfaturi pentru femeile care urmeaza sa se casatoreasca: “La 23 de ani esti geloasa si ai tot felul de scenarii, lucruri nerezolvate tu cu tine si cu partenerul tau” VIDEO!
Andreea Balan, sfaturi pentru femeile care urmeaza sa se casatoreasca: “La 23 de ani esti geloasa si ai tot felul de scenarii, lucruri nerezolvate tu cu tine si cu partenerul tau” VIDEO!

La 1 an si 2 luni de cand s-a casatorit si un an si jumatate de cand a adus-o pe lume pe fiica sa, Ella, Andreea Balan se declara pe deplin implinita cu schimbarile majore din viata sa.

De la venirea pe lume a fiicei sale, micuta Ella, atmosfera din familie s-a schimbat si relatia cu sotul ei, actorul George Burcea a trecut la un nivel superior. Micile intepaturi si neintelegeri din trecut, pe care se intampla sa le aiba cu sotul ei, au disparut ca prin farmec. 

“Orice mamica o sa spuna ca ti se schimba viata la 180 de grade.

Sunt mult mai asezata, mult mai linistita, mult mai calma si mult mai fericita. Era un vis al meu sa am un copil, sa gasesc un barbat sis a-mi intemeiez o familie. Si iata, mi s-a implinit visul!

Este greu atunci cand iti faci foarte multe griji insa, eu, avand-o pe mama cu mine si George fiind foarte implicat, plec linistita la concerte si revin acasa fericita.

Adica nu sunt ingrijorata pentru ca stiu ca Ella este pe maini bune”, a declarat Andreea Balan pentru kfetele.ro.  

Intrebata cum este viata de femeie maritata, fata de cea de femeie necasatorita, la care a renuntat in urma cu aproape 2 ani, Andreea Balan recunoaste ca i se potriveste mai bine cea actuala.

“Sunt mai linistita pentru ca, intr-adevar, siguranta in familie iti da o anumita liniste. Totul tine si de varsta si de impacarea cu tine insuti. Adica o femeie dupa 30 de ani este mai asezata si impacata cu sine, fata de o pustoaica de 23 de ani. La 23 de ani esti geloasa si ai tot felul de lucruri nerezolvate, tu cu tine si cu partenerul tau si in mintea ta ai tot felul de scenarii.

Dupa 30 de ani, lucrurile astea nu mai conteaza. Conteaza compatibilitatea noastra, increderea.

Noi doi nu ne certam. Adica, inainte sa vina Ella poate au existat pentru ca atunci ne cunosteam si trebuia fiecare sa il cunoasca si sa il inteleaga pe celalalt. Din momentul in care a aparut ea pe lume, instant ne-am calmat, ne-am dat seama ca aveam un scop comun in viata, un scop care ne leaga pentru tot restul vietii si ca discutiile in contradictoriu nu mai au sens.

Stim sa cedam, cand unul este nervos, celalalt cedeaza. Eu am un vlog, pe canalul meu de youtube, unde postez chestii din viata mea persoanala si profesionala. Ei bine, aici, am postat un episod in care strabunica Ellei, adica bunica mea, respectiv mama mamei mele, asta m-a invatat. Mi-a spus: “Andreea, pentru ca o relatie sa fie longeviva trebuie sa existe impacare, liniste si cand unul este nervos, celalalt trebuie sa taca!” Sa stii cand sa taci, asta este secretul predat de bunica mea de 84 de ani”,
a declarat Andreea Balan pentru kfetele.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies