Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi
Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi

Cei doi au lăsat în urmă problemele care i-au dus la divorț, după numai șase luni de căsnicie. Ce se întâmplă între ei, în aceste momente.

Andreea Bălan și George Burcea au revenit la sentimente mai bune, după ce de Paște au fost protagoniștii unui moment neașteptat.

Chiar în preajma Sărbătorilor Pascale, cei doi au început să se atace cu tot felul de replici. Cu toate acestea, se pare că episodul cu pricina a fost uitat, iar acum, de dragul fetițelor, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Clara și Ella.

Dacă cei doi se blocaseră în mediul online și nu se mai urmăreau, se pare că au găsit puterea de a trece peste problemele care i-au dus la divorț și să rămână prieteni, de dragul micuțelor lor.

Citeste si: Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea! „Îi iau și vila și mașina”

Iar dacă cineva mai spera că Andreea și George se vor împăca și vor renunța la divorț, ei bine, actele lor de divorț sunt în continuare pe masa notarilor și sunt șanse infime ca cei doi să redevină

o familie, așa cum erau în urmă cu câteva luni.

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi
Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan, gest surprinzător după ce s-a despărțit de George Burcea! Vedeta îl urmărește pe Keo

După ce Andreea Bălan a anunțat divorțul de George Burcea, mulți dintre fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva aceasta se va reîntoarce la fostul iubit, Keo.

Zvonurile au fost alimentate imediat după ce artista l-a deblocat pe fostul iubit și chiar a început să îl urmărească și să îi dea Like pe rețelele de socializare. Informația a ajuns și la urechile lui Misty, femeia care are un copil cu Keo și din cauza căreia Andreea și artisul s-au certat.

Ce mesaj i-a trimis Andreea Bălan lui Misty


Cu toate acestea, artista a făcut primele declarații despre posibila împăcare cu fostul său iubit și, subtil, i-a transmis un mesaj dur lui Misty, pe care a sfătuit-o „să stea liniștită” și să

nu fie geloasă, prin intermediul unui instastory postat pe contul ei de Instagram.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni.

Să stea liniștită acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Bălan, gest surprinzător după ce s-a despărțit de George Burcea! Vedeta îl urmărește pe Keo

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies