Andreea Bălan și Tiberiu Argint au ajuns în pragul despărțirii? Imaginile de la ziua Clarei îi dau de gol!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au ajuns în pragul despărțirii? Imaginile de la ziua Clarei îi dau de gol!
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au ajuns în pragul despărțirii? Imaginile de la ziua Clarei îi dau de gol!

Andreea și Tiberiu Argint par să aibă probleme în paradis pentru că nu au petrecut împreună la ziua mezinei artistei!

"Oare s-a despărțit Andreea Bălan de Tiberiu Argint?", a fost întrebarea de pe buzele fanilor cuplului. O vorbă din popor spune că nu-ți aduce anul, ce îți poate aduce ceasul! Așa s-a întâmplat și în cazul Andreei Bălan, fosta componentă a trupei Andre.

După o căsătorie și două fetițe minunate, artista a fost pusă în fața faptului împlinit, cu o despărțire de cel care i-a fost soț, George Burcea.

Soarele a răsărit din nou pe strada cântăreței și acum zâmbește din nou. Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, cei doi cunoscându-se în vara anul lui 2020. Ceea ce mulți au putut observa în privința actualului iubit și fostului soț, este asemănarea izbitoare din punct de vedere fizic.

Detalii picante din viața Andreei Bălan în privința lui Tiberiu Argint, observate la ziua Claritei

În urmă cu doar câteva zile Andreea Bălan a serbat-o pe Clara, pentru împlinirea vârstei de doi anișori. Mămica a organizat o petrecere supriză cu invitați care s-au putut bucura de multe baloane, zâmbete și multă veselie. Surpriza a venit din partea lui Tiberiu Argint care nu s-a regăsit în nicio poză postată de Andreea Bălan pe conturile ei de socializare. Fanii au început să lanseze speculații și întrebări legate de despărțirea celor doi, mai ales când totul părea să prindă un contur frumos.

Pentru că au păstrat o relație cât se poate de discretă și prietenii apropiați vorbesc chiar de faptul că Tiberiu încă nu le-a cunoscut pe fetițe, aceasta a liniștit apele printr-o postare pe contul lui de Facebook. De ziua Claritei, acesta a postat ultima piesă lansată de ea, chiar de ziua fetiței.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații despre Elena Marin „Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate!”

Mesajul lui Tiberiu Argint pe Facebook
Mesajul lui Tiberiu Argint pe Facebook[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan, din nou singură? Tiberiu Argint, iubitul vedetei, nu i-a fost alături de Sărbători!

Mesajul profund al Andreei a fost:

“Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea.

Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a două șansă la viața. În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.”

Alături de artistă, la petrecere au fost și nașii ei, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. În schimb, unul dintre urmăritorii Andreei a comentat dur la adresa lui George Burcea, în dreptul pozei: “Tatăl a uitat că are copii....

urât.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies