Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă. Motivul pentru care artista a renunțat la bijuterie

Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă. Motivul pentru care artista a renunțat la bijuterie
Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă. Motivul pentru care artista a renunțat la bijuterie

Andreea Bănică și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani și au doi copii împreună. Recent, cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au observat că artista nu mai poartă verigheta pe deget și au început să se întrebe de ce.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri online, cântăreața a explicat motivul real pentru care a ales să nu mai poarte inelul.

Citește și: „Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă

Andreea Bănică a vrut să clarifice situația și să îi asigure pe admiratorii săi că nu există niciun motiv de îngrijorare.

Însoțindu-și explicațiile cu o fotografie, artista a explicat că nu se simte confortabil cu inelele și că acestea nu îi avantajează în mod special.

Conform declarației Andreei Bănică, verigheta ei a devenit prea strâmtă și acum poartă doar un singur inel. De asemenea, ea a explicat că consideră că inelele nu îi avantajează degetele și preferă să poarte mai mult brățări sau ceasuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu! (n.r. nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică... Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am n iște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri.”, a scris Andreea Bănică pe InstaStory.

Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă
Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă[Sursa foto: Facebook]

Andreea Bănică, cu suflet sfâșiat de durere cu gândul la mama sa

Cu doar o zi în urmă, Andreea Bănică a vorbit deschis despre o serie de experiențe dureroase legate de mama ei, care a murit prematur în 2003, înainte ca nepoții săi să se nască.

Cântăreața a exprimat sentimentele profunde de durere și dor pe care le poartă față de cea care i-a dat viață, la 20 de ani de la moartea ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă, m -am întors în trecut când eram tot pe scenă că și azi…și ardeam de nerăbdare să cobor să plec către mama care era în spital. Simt tristețe, dezamăgire, dor, un dor nebun de ține MAMA! Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cânt, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert,

cum îi împac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștri din 23.04.2003! Îți mulțumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru că m-ai făcut fetiță ta cu bucle blonde.”,   a scris Andreea Bănică, pe contul personal de Instagram.

Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă
Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Depinde în ce măsori succesul.” Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum arată Mara Bănică, după ce a adus pe lume doi copii. Jurnalista s-a fotografiat în costum de baie, la 47 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies