Andreea Banica a povestit cum a ajuns sa il cunoasca pe sotul ei si cum a fost primul lor sarut: "Imi tremurau mainile si picioarele si..."

Andreea Banica a povestit cum a ajuns sa il cunoasca pe sotul ei si cum a fost primul lor sarut:
Andreea Banica a povestit cum a ajuns sa il cunoasca pe sotul ei si cum a fost primul lor sarut: "Imi tremurau mainile si picioarele si..."

Andreea Banica a povestit pe blog cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit peste ani sot si tatal copiilor ei.

Cantareata a dezvaluit ca a fost initial cuplata cu varul lui Lucian Mitrea, insa a ajuns sa se indragosteasca de el. Andreea Banica a spus si cum a fost primul lor sarut.

"Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord şi făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine.

Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate şi noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit şi, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verişorul lui.

Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toţi dornici să ne facem iubiţi, iubite. Nici măcar nu ştiam să sărut şi mă simţeam super prost şi evitam să fiu sărutată de către verişorul lui Lucian. Ţin minte că îmi căzuse cu tronc şi îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieşeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoţiţi mai tot timpul de vărul lui Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să îşi dea seama că de fapt el mă place mult şi îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunţa la mine, deşi nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să ştie vărul lui, îmi aducea maimuţoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare şi îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc.

Încerca să mă câştige şi să mă facă să renunţ la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată şcoala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni şi jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învăţat să sărut şi unde a avut loc primul sărut.
Nu am uitat nici acum acel moment de emoţie mare când îmi tremurau picioarele şi mâinile şi îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Citeste continuarea pe WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Banica, prima aparitie in platoul „Bravo, si stil!” in calitate de prezentatoare a emisiunii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies