Andreea Bănică, adevărul despre operaţiile ei estetice! "N-am în fese"

Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și frumoase artiste din România. Artista a discutat în premieră despre intervențiile chirurgicale.

Foarte multe persoane au acuzat-o, de-a lungul timpului, pe Andreea Bănică, că ar fi plină de intervenții estetice. Pentru a "calma apele", cântăreața a discutat în premieră despre operațiile și îmbunătățirile pe care și le-a făcut sau nu. 

Citeste si: Andreea Bănică, pe patul de spital: „Durerile nu îmi dau pace”

Deși este foarte ocupată, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, printre concerte și apariții publice, Cântăreața Andreea Bănică este omniprezentă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce face.

Cu toate astea, probabil din cauza faptului că își modifică look-ul și stilul destul de des, oamenii au acuzat-o în nenumărate rânduri că ar fi trecut pragul medicului estetician pentru a fi mai frumoasă, și că e "plină" de intervenții. 
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!

Declarații acide la adresa "haterilor"

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic.

Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit," spune Andreea Bănică. Astfel, la nivelul corpului, aceasta și-a dorit o singură intervenție chirurgicală care, din păcate, a eșuat. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Bănică are probleme grave: „Mă termină psihic...”

Mai mult decât atât, aceasta neagă vehement zvonurile că și-ar fi alterat sânii sau nasul, că și-a modificat corpul pentr-un arată mai sexy: "De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul." Totuși, cântăreața are o operație estetică, la nivelul feței și nu se sfiește să recunoască.

Citeste si: Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar Lucian Mitrea a aflat

Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!

Din nefericire, din anumite motive medicale, aceasta a fost nevoie să își scoată alunița moștenită genetic de la mama sa, chiar dacă a fost greu să ia aceasta decizie. "Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat să o scot, ca să nu ajung la complicații," conchide Andreea Bănică.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar Lucian Mitrea a aflat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies