Andreea Bănică, atacată de fani: „De ce ai făcut aceste intervenții inutile?"

andreea banica familie
Andreea Bănică este fericită alături de familia ei

Deși este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară, Andreea Bănică a primit de data aceasta comentarii negative din partea admiratorilor.

Andreea Bănică continuă să-și uimească fanii. De data aceasta, artista a făcut-o într-un mod nu tocmai pozitiv.

Andreea Bănică, criticată dur de fani

Chiar dacă are foarte multe aprecieri și comentarii pozitive pe toate rețelele de socializare, se pare că de data aceasta, Andreea Bănică n-a mai avut succesul scontat.

Citeste si: Cum s-a afișat Adelina Pestrițu pe Instagram? Și-a schimbat radical look-ul! „Ești perfectă!”

Artista a fost admonestată de fanii pe care și i-a făcut de-a lungul timpului, din pricina operațiilor estetice la care a vrut să apeleze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andreea banica social media
fotografia care a stârnit controverse[Sursa foto: Instagram]

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!/ Esti o femeie frumoasā ,dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au

stricat fizionomia…femeile destepte si frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma!! /In realitate ti-ai “stricat” fata. Restul e relativ../ Prea mult silicon in buze”, sunt unele dintre cuvintele pe care Andreea cu siguranță le-a citit.

andreea banica artista
Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară[Sursa foto: Instagram Andreea Banica]

Cu toate acestea, Andreea Bănică nu s-a sfiit să le răspundă celor care au criticat-o.

Citeste si: Brad Pitt s-a despărțit de Nicole Poturalski! Tânăra era căsătorită

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. 😉 Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. „Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care

port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! ”, a declarat cântăreața. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Karlie Kloss este însărcinată pentru prima dată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies