Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată: „I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui.”

Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată: „I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui.”
Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată: „I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui.”

Andreea Bănică a vorbit deschis despre căsnicia cu Lucian Mitrea.

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună încă din perioada adolescenței, iar acum au o familie fericită alături de cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

Recent, în cadrul unei emisiuni, artista a făcut dezvăluiri din interiorul relației cu soțul său.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre căsnicia cu Lucian Mitrea

Citește și: Andreea Bănică se pregătește pentru operația de micșoare a sânilor! Care sunt motivele pentru care artista vrea să ia o astfel de decizie: „Așa frumoși erau în trecut...micuți, drepți!”

Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată
Andreea Bănică și Lucian Mitrea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Viața mi-a luat-o prea repede de lângă mine și ne-a răpit multe clipe fericite.” Ce a postat Andreea Bănică pe rețelele de socializare, cu privire la mama ei, în luna femeii

În vârstă de 45 de ani, Andreea Bănică se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista a avut parte de un real succes la începutul debutului său în muzică, iar acum s-a dedicat mai mult vieții de familie și afacerii pe care o are alături de soțul său.

Nu am făcut niciodată compromisuri în relația mea. A fost bazată pe sinceritate și practic dacă am plecat amândoi pe același drum de mici, așa ne-a fost destinul până acum să fie așa.

Lucian este perfecționist, este ambițios și perfecționist. Când își pune ceva în cap reușește. Și eu sunt ambițioasă, dar îmi trebuie, într-adevăr, cineva care să mă împingă de la spate. El este persoana care m-a împins de la spate după ce nu l-am mai avut pe tatăl meu și cred că așa am făcut echipă bună. Eu m-am maturizat, devenind mamă și am creat priorități în viața noastră, în ceea ce privește familia și copiii.
Am lăsat din activitatea mea profesională destul de mult. Am fost locul 1 foarte mulți ani în viața mea. La un moment dat vine timpul când acel artist sau acel om se maturizează și își dorește altceva, își dorește o familie
.”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică își dorește ca Lucian Mitrea să fie ca tatăl său

Andreea Bănică, dezvăluiri despre viața de familie! Cum este soțul său, Lucian Mitrea, ca tată
Andreea Bănică și Lucian Mitrea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artista a avut parte de susținerea necondiționată a tatălui său, comunicând extrem de deschis cu acesta. De aceea, Andreea Bănică își dorește ca și soțul său să aibă o relație apropiată cu fiica lor, Sofia, care se află la vârsta adolescenței.

Lucian este un tată extraordinar de devotat. Cu Noah are o relație mai bună, însă în ultima perioadă, având eu multe ședințe cu el, stând de vorbă foarte mult cu el, i-am spus că uite, fata ta deja este adolescentă, este la vârsta la care are nevoie de tatăl ei mult mai

mult decât poate avea nevoie între 7 și 11 ani. I-am povestit că eu de mică vorbeam foarte mult cu tatăl meu. Tata m-a iubit, m-a venerat, m-a și bătut. A fost un cumul de experiențe în viața mea, mai puțin urâte, dar și foarte frumoase. Însă, tatăl meu este cel care mi-a spus despre atunci când vine momentul să am o relație cu un băiat și a stat de vorbă cu mine, nu mama.
Mama mea era o persoană rece. I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui, pentru că ea are nevoie să vorbească cu el mult mai deschis că poate îi este rușine cu mine
.”, a mai spus Andreea Bănică.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mariana Moculescu, despre greutățile prin care a trecut mama sa pentru a o avea! „Și-a sacrificat corpul ca să poată aduce un copil pe lumea asta. Eu sunt un copil care a venit pe lume extraordinar de greu.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies