Andreea Bănică, imagini provocatoare de la piscină! Cum arată vedeta la 43 de ani

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Andreea Bănică își uimește pe zi ce trece fanii! S-a pozat la piscină într-un costum de baie minuscul!

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc și chiar dacă are 43 de ani și este mamă a doi copii, vedeta continuă să pozeze fără inhibiții, dovada fiind chiar ultimele ei fotografii.

Citeste si: Andreea Raicu vrea un copil! Ce planuri de viitor are vedeta: „Sper cât mai curând...”

Andreea Bănică, fotografii de la piscină! „Wow, senzuală” 

Frumoasa cântăreață s-a bucurat din plin în această vara, călătorind în numeroase locuri exotice împreună cu soțul ei și cei doi copii, printre acestea numărându-se Grecia și celebra locație Port Aventura din Spania.

Andreea Bănică la piscină

Sunteți superbă și parcă timpul stă în loc pentru dumneavoastră”, „Wow, senzuală”, „Foarte sexy ești Andreea!”, „Cum e să trăiești fără celulită?, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite la postările ei de pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ca orice artistă și mamă a doi copii, Andreea Bănică are un program mult peste limită, dar se pare că acest lucru nu o împiedică să-și continue orele de antrenament la sală și să-și mențină dieta pe care și-a propus-o.

Citeste si: Reacția lui Alex Leonte, după ce Theo Rose a apărut aproape goală în ultimul său videoclip: „Nu am intrat în detalii”

Interpreta are un corp de invidiat, iar ca dovadă sunt chiar fotografiile pe care le postează aproape în fiecare zi, pentru a ține, evident, legătura cu fanii ei.

„Sunt cea mai fericită de cand s-au deschis salile, pentru ca sportul mi-a schimbat viata!”, scria aceasta la descrierea unei postări de pe contul său de Instagram.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea
Andreea Bănică și Lucian Mitrea[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de 24 de ani, iar din căsnicia lor au rezultat și cei doi copii, Sofia și Noah.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies