Andreea Bănică s-a fotografiat aşa, iar un fan i-a atras atenţia: ”Pentru siguranţa lui bebe...”

Andreea Bănică s-a fotografiat aşa, iar un fan i-a atras atenţia: ”Pentru siguranţa lui bebe...”
Andreea Bănică s-a fotografiat aşa, iar un fan i-a atras atenţia: ”Pentru siguranţa lui bebe...”

Andreea Bănică are o familie frumoasă şi nu ratează niciun moment pentru a le arăta fanilor cum îşi petrece timpul liber. Totuşi, de curând, o fotografie a reuşit să-i stârnească pe internauţi.

Andreea Bănică s-a fotografiat în maşină alături de Noah Andrei, fiul ei. A scăpat, însă, din vedere, faptul că micuţul nu era pus în scaun pentru bebeluş, iar fanii i-au atras atenţia imediat, scrie WOWbiz.ro.

”E minunat, Andreea, dar pune-l în scăunel pentru siguranţa lui bebe.”, i-a scris cineva, în timp ce alţi internauţi n-au făcut decât să o complimenteze: ”Seamană foarte mult cu surioara lui.

Să te bucuri de amândoi.”, ”Să fie sănătos.”, au fost doar alte comentarii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Banica a povestit cum a ajuns sa il cunoasca pe sotul ei si cum a fost primul lor sarut: "Imi tremurau mainile si picioarele si..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies