Andreea Banica si-a inghetat burtica! Abdomenul a fost "sculptat" pe loc

Andreea Banica si-a inghetat burtica! Abdomenul a fost
Andreea Banica si-a inghetat burtica! Abdomenul a fost "sculptat" pe loc

La aproape un an de cand l-a nascut pe fiul ei cu Lucian Mitrea, Andreea Banica a cerut ajutorul specialistilor ca sa-si sculpteze trupul.

Mai mult, cantareata a filmat intreg momentul, lasand sa se vada cum arata burta ei. In trecut, vedeta a declarat in repetate randuri ca pe primul loc e fiul sau si ca nu se grabeste sa-si recapete trupul de zeita.

Invitata, astazi, in emisiunea Teo Show de la Kanal D, Andreea Banica a vorbit despre acest procedeu.

"Nu e un proces foarte placut, dar eu vreau sa il fac, sa vad daca pot sa scap de cativa centimetri", a declarat Andreea in emisiunea lui Teo.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Alimentele pe care trebuie sa le mananci toamna pentru a avea abdomenul plat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies