Andreea Berecleanu, despre temerile din adolescența copiilor. Ce făcea prezentatoarea de știri fără ca aceștia să știe? “De multe ori fără să știe copiii, ne verificam.”

Andreea Berecleanu, despre temerile din adolescența copiilor. Ce făcea prezentatoarea de știri fără ca aceștia să știe? “De multe ori fără să știe copiii, ne verificam.”
Andreea Berecleanu, despre temerile din adolescența copiilor. Ce făcea prezentatoarea de știri fără ca aceștia să știe? “De multe ori fără să știe copiii, ne verificam.”

Andreea Berecleanu a vorbit despre temerile pe care le-a simțit în perioada de adolescență a copiilor.

Andreea Berecleanu, cunoscuta prezentatoare de știri, are o familie fericită și o carieră de succes, iar în prezent se bucură de cei doi copii care au trecut de vârsta adolescenței. Aceasta nu a fost niciodată atât de permisivă pe cât s-ar părea, iar în cadrul podcastului Creștem mari, aceasta a vorbit despre cum, de foarte multe ori, fără ca tinerii să știe, îi verifica unde sunt.

Toți părinții colegilor cu care aceștia ieșeau vorbeau pentru a vedea dacă au ajuns acasă, iar când vine vorba de răspunsul la telefon, trebuiau neapărat să facă asta. În cazul în care nu răspundeau și intra în panică, afla imediat de la un alt părinte unde sunt copiii.  „Noi eram într-o comunicare continuă, noi, părinți. Asta era cel mai important. Noi, părinții, poate de multe ori fără să știe copiii, ne verificam, „al tău a ajuns acasă?” „tu la cât știai că trebuie să vină?” „până la cât trebuie să stea la petrecerea respectivă?” Până la 12-1.”
”Tu cât l-ai lăsat? Eu l-am lăsat atât.” Puneam mâna pe telefon concret. În permanență trebuia să răspundă la telefon, ceea ce s-a întâmplat. Dacă cumva nu auzea telefonul pentru că dansa, mă suna imediat, își verifica imediat telefonul. Dacă între timp eu intram în panică deoarece nu mi-a răspuns la telefon și vorbeam cu alt părinte, întotdeauna părintele știa despre copil. Eram într-o comunicare unii cu alții.”,
a
povestit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre alegerile făcute în adolescența copiilor ei

Citește și: Andreea Berecleanu, despre alegerile sale în creșterea copiilor. „Viața la țară a fost extraordinară. Mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă.”

Andreea Berecleanu și fiica
Andreea Berecleanu și fiica[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu

Prezentatoarea de știri a vorbit, în cadrul aceluiași podcast, despre una dintre cele mai bune alegeri făcute cu privire la copii, atunci când au avut norocul să trăiască la casă de la țară.  “La un moment dat, am făcut această casă la Breaza care a fost minunată pentru timpul liber petrecut în natură și un câștig fantastic pentru copiii mei în perioada copilăriei.

Mergeau pe toate dealurile, avea bicicletă, mergeau desculți, umblau desculți prin casă, îi băgam în baie seara și adormeau într-o secundă. Sunt niște amintiri minunate. De fiecare dată când le făceam de mâncare, de exemplu la prânz, puneam o păturică, nu mâncau la masă, în casă, ci le puneam o păturică în alt colț din curte ca să simtă firul ierbii. Le făceam un picnic. Și mâncau de fiecare dată în altă parte.
Viața asta la țară a fost frumoasă și extraordinară.”,
a povestit Andreea Berecleanu.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Andreea Berecleanu și fiul
Andreea Berecleanu și fiul[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa! „De când e mică, chiar foarte mică are un obicei!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies