Andreea Berecleanu, despre tinerele care își fac operații estetice: Vor sâni mai mari decât ar trebui să fie!

Andreea Berecleanu, despre tinerele care își fac operații estetice:  Vor sâni mai mari decât ar trebui să fie!
Andreea Berecleanu, despre tinerele care își fac operații estetice: Vor sâni mai mari decât ar trebui să fie!

Andreea Berecleanu critică tinerele care vor sâni și buze mai mari decât ar trebui

 

Andreea Berecleanu este căsătorită cu unul dintre cei mai apreciați medici esteticieni de la noi, dr Constantin Stan, și e implicată de ceva timp în industria de frumusețe din România.

Andreea Berecleanu consideră că tinerele de la noi nu sunt educate și de multe ori, ele vin la medic, nu să ceară o opinie, un sfat, ci știind cât de mari trebuie să le fie buzele sau sânii.

Citeste si: Secretele frumusetii Andreei Berecleanu! Cum face sa arate perfect la 42 de ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Recent, invitată într-o emisiune tv, Andreea Berecleanu a dat detalii despre ce mai cer fetele din România când intră într-un cabinet de chirurgie plastică: “Noi lucrăm foarte mult la capitolul educație estetică.

Dar fetele tinere se uită mai degrabă spre America decât spre Europa. Din păcate! De aceea, sânii vor fi mai mari decât ar trebui să fie, buzele vor fi mai mari decât în mod normal. Dacă vrei să faci o volumizare, poți să o faci în mod natural, respectând conformația buzelor…”, a spus Andreea Berecleanu în emisiunea “La cină” de pe Digi 24.

Citeste si: Fiica Andreei Berecleanu pozează ca fotomodel în carantină! Vezi cele mai tari fotografii cu frumoasa Eva!

Andreea Berecleanu spune că nu are nicio operație estetică! Cum arată fără filtre și machiaj

Căsătorită cu un medic estetician, Andreea Berecleanu a mărturisit că toată lumea îți imaginează că are numeroase operații estetice. Adevărul e că, la 45 de ani, Andreea Berecleanu arată de senzație!

Citeste si: Andreea Berecleanu a vorbit în premieră despre intrarea în politică după ce a părăsit pupitrul știrilor TV DEZVĂLUIRI

“Culmea e că Andreea Berecleanu nu doar că nu are operații estetice, dar nu are nici minim invazive. Decocamdată. Nu știu ce va fi pe viitor! Dar… orice aș spune, lumea crede ce vrea”, a declarat Andreea Berecleanu despre intervențiile sale estetice.

Recent, Andreea Berecleanu și-a postat pe pagina sa de Instagram o poză în care apare nemachiată. ”Iata tenul meu fara filtre, fara make-up, fara nicio urma de oboseala.

Credeti ca asa eram si inainte de tratament? Ei bine, nu chiar! Evident, insotit de suplimentele zilnice de colagen, face minuni”, a scris Andreea Berecleanu în dreptul fotografiei, recunoscând că tocmai încheiase un tratament cosmetic.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Doliu în lumea televiziunii din România. A murit răpus de cancer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies