Andreea de la Puterea Dragostei, gafă vestimentară! A fost taxată imediat: ”Ce ai făcut fata mea?”

Andreea de la Puterea Dragostei, gafă vestimentară! A fost taxată imediat: ”Ce ai făcut fata mea?”
Andreea de la Puterea Dragostei, gafă vestimentară! A fost taxată imediat: ”Ce ai făcut fata mea?”

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a fost taxată dur de admiratori. Ce s-a observat într-o fotografie.

Andreea Pirui, concurenta de la Puterea Dragostei, a fost taxată de admiratori pentru un simplu motiv! Blondina și-a făcut o fotografie în oglindă, însă a făcut o gafă! Concurenta s-a fotografiat cu două perechi de sandale cu toc diferite, una lăsându-i la vedere pielea piciorului, iar alta fiind închisă pe picior. Oamenii nu au ”iertat-o” deloc pe concurentă.

”Atunci când te duci la furat și nu reușești decât să furi doar câte un pantof.

@Andreea Pirui ce ai făcut fata mea, a sunat alarma?🤭🤭🤭”, este mesajul care apare pe rețelele de socializare, într-un grup.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea și Livian au încercat să formeze un cuplu la începutul sezonului 2 în casa  Puterea dragostei. Cei doi păreau atrași unul de celălalt și nimic nu părea să le umbrească fericirea.

"Îmi place Livian, este frumos și carismatic",  erau cuvintele blondinei în show-ul amoros. În același timp și bărbatul avea numai declarații siropoase la adresa Andreei.  "Nu poți să nu o observi. Este interesantă ca femeie", spunea fiul lui Nelson Mondialul despre cea cu care, spera atunci, să facă un cuplu.

Livian s-a cuplat cu Bianca de la Puterea dragostei până la urmă

Din păcate, lucrurile aveau să se complice pe parcurs și, comportamentul libertin al Andreei a fost taxat de Livian, care a decis să nu mai continue o poveste în care nu se regăsea din punct de vedere al principiilor. Mai mult decât atât, încet, încet, a ales să își îndrepte atenția la Puterea dragostei către Bianca Comănici, cu care, acum, chiar are o legătură amoroasă în toată regula.  ”Ea este femeie pe care o plac în acest moment, nimeni și nimic altceva nu mă mai interesează.

Să facă fiecare ce vrea în competiție”,
 a spus tânărul.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies