Andreea Esca a pătimit crunt din cauza iubirii: „Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place”

Andreea Esca a pătimit crunt din cauza iubirii: „Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place”
Andreea Esca a pătimit crunt din cauza iubirii: „Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place”

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii pe vremea când era copil.

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii, după cum a mărturisit chiar celebra prezentatoare. “Ce făceam în copilărie, pe 1 spre 2 martie? Scoteam din pungile de plastic, de 1 leu, toate mărțișoarele. Din plicuri, din punguțe mai mici, sau doar lipite de un cartonaș… și le studiam pe toate părțile. Bineînțeles, asta după ce pe 1 sufeream ca un câine dacă băiatul care îmi plăcea nu îmi adusese mărțișor.

Bine, asta nu s-a întâmplat…. dar aș fi suferit. Nu erau prea multe ocaziile, la 8- 9 ani, ca să fii sigură că te place… Iar aceasta era una dintre ele!”, a scris Andreea pe alistmagazine.ro.( vezi cum a detronat-o Vulpiţa pe Andreea Esca)

Citeste si: Oana Roman, DETALII INCREDIBILE despre scandalul de la ziua Andreei Esca! Care e adevaratul motiv pentru care Cornel Pasat a fost snopit in bataie! "Ceea ce m-a socat pe mine a fost..."

Citeste si: Asta îi lipsea! Andreea Esca, veste proastă de la judecători! Vedeta trebuie să se prezinte într-un dosar de calomnie: ”Admite cererea reclamantei” EXCLUSIV

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scandal epocal între Andreea Esca și fratele lui Cornel Galeș! Ce spunea fostul soț al Ilenei Ciuculete despre conflictul dintre Marian și prezentatoarea tv EXCLUSIV

„După cum poate multe ne amintim, existau diferite modele, de la animăluțele din porțelan, sticlă, la imortele în toate formele, la mărțișoarele de tinichea în formă de trifoi cu patru foi, potcoava, coșar și, desigur, florile din material textil. Important era să ai cât mai multe în plasă, pentru că însemna că ești plăcută, admirată, iubită. Acum, dacă ar fi să vă zic drept, cred că era vorba mai mult despre cât de mult te plăcea mama băiatului, nu el.

Pentru că erau puțini curajoși care să le ceară mamelor neapărat mărțișor pentru fata de care le plăcea”
, a continuat Esca.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii: "Rămânem aceiași copii de școală generală" 

„Cei mai mulți plecau cu lista de acasă, de la mama, așa cum pleacă și acum cu diverse liste de acasă. Și mama îi punea să dea mărțișor fetei care învăța cel mai bine, care venea dintr-o familie “bună” sau tuturor fetelor, ca să fie politicos și să nu se supere nimeni.

Indiferent de ce și cum, tu știai clar care sunt mărțișoarele de la băiatul/băietii care te interesau și restul erau doar pentru invidia colectivă și hrănirea ego-ului. Cu timpul, creștem, ne maturizăm și gândim diferit… Nu! Deloc! Rămânem aceiași copii de școală generală”, a mai mărturisit vedeta.

„Cel mai urât mărțișor din lume devine cel mai prețios, dacă îl primești de la iubit, copil etc… Restul mărțișoarelor contează doar pentru că ne demonstrează că oamenii se gândesc la noi, ne prețuiesc, ne admiră, ne respectă.

Și poveștile, poveștile din jurul cadourilor rămân. Pentru totdeauna. Legate cu un șnur imaginar de sufletul nostru! O primăvară de poveste vă doresc!”, a încheiat Andreea Esca.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme! Vezi ce dietă a urmat celebra prezentatoare de televiziune!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies