Andreea Esca, anunţ de ultimă oră: ”M-am gândit să...”

Andreea Esca, anunţ de ultimă oră: ”M-am gândit să...”
Andreea Esca, anunţ de ultimă oră: ”M-am gândit să...”

Este implicată în numeroase proiecte, însă Andreea Esca îşi face timp pentru orice activitate. De curând, ea a anunţat că plănuieşte o întâlnire cu foştii ei colegi.

Pentru că a început şcoala, ştirista şi-a amintit de colegii din clasa întâi, aşa că n-a stat pe gânduri. A creat un grup pe Facebook, iar mai apoi a plănuit o întâlnire, după cum a anunţat chiar ea pe contul personal de socializare, scrie WOWBiz.ro.


 

”Bună dimineaţa! Pentru că a început şcoala şi aveam foarte mult timp liber m-am gândit să organizez şi o întâlnire de clasă.

Aşadar, dragi colegi din clasa întâi, am creat un grup pe FB unde să ne regăsim, să punem poze, etc, şi să facem cumva să ne şi vedem sâmbătă, 23 septembrie, ora 17, în curtea şcolii! Ce ziceţi? Grupul se numeşte" Clasa a 8 a-Liceul Emil Racoviţă- promoţia 1986! Vă pup anticipat! PS. Vine şi Dna Stăvar, desigur!”, a scris ea în dreptul unei imagini de colecţie, în care apare alături de colegii ei.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andreea Esca si-a scos parintii la plimbare! Cat de bine seamana stirista cu mama ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies