Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu: „Cu toate astea, eu nu am fost invitată la botez”

Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu: „Cu toate astea, eu nu am fost invitată la botez”
Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu: „Cu toate astea, eu nu am fost invitată la botez”

Cele două actrițe au avut o discuție care i-a lăsat mască pe fani! Ce i-a putut spune soția lui Cabral colegei sale de breaslă?

Adela Popescu și Andreea Ibacka sunt prietene de ani buni și, amândouă, au în comun o mare pasiune, anume actoria. De-a lungul timpului au dovedit că se înțeleg de minune și că ar fi mereu una lângă cealaltă, însă în ultima perioadă lucrurile par să se fi schimbat. Invitată în cadrul emisiunii pe care Adela Popescu o prezintă, Andreea Ibacka i-a făcut o serie de reproșuri care i-a lăsat mască pe fani.

Iată de la ce a pornit discuția între cele două!

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu
Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu[Sursa foto: Instagram]

Andreea Ibacka, supărată pe Adela Popescu pentru că nu a invitat-o la botez?

În urmă cu doar câteva săptămâni, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian, evenimentul organizat fiind unul foarte restrâns, doar cu prietenii și familia.

Ei bine, Andreea Ibacka nu a fost invitată! Acum, vedeta o trage la răspundere pe prietena ei chiar în direct, în fața tuturor.

Prezentatoarea a ținut să precizeze faptul că totul s-a pregătit cât s-a putut de repede și, de fapt, ar fi invitat-o pe Andreea.

Shurubel: Ce s-a întâmplat între voi? De ce sunteți certate?

Andreea Ibacka, către Bogdan Ciudoiu și Shurubel: Pe voi v-a invitat Adela la botez? Eu nu am reușit să ajung pe „lista scurtă'.

De cât timp suntem prietene noi?

Adela Popescu: De dinainte să te cunoști cu Cabral și eu…

Andreea Ibacka: Eram amândouă foarte mici, 15 ani și filmam la Buftea și cu toate astea eu nu am fost invitată la botez.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adela Popescu: Haide, totuși, să dăm cărțile pe față. Noi ne-am împărțit, eu cu soțul, și am zis să organizăm repede botezul ăsta, că rămâne copilul nebotezat. Am anulat un botez la care erai invitată!

Andreea Ibacka: De-aia zis că aproape am fost invitată, că prima oară m-ai chemat. La reprogramare n-am mai intrat.

Adela Popescu: Apoi soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez.

Andreea Ibacka: Care Cabral, ce să vezi, are atâtea pasiuni și e plecat de acasă, a mers la un raliu.

Adela Popescu: A uitat să-ți comunice. Asta a fost, de fapt problema.

Andreea Ibacka: De fapt, dai problema în curtea noastră!

Adela Popescu: Ați fost invitați la botez!

Andreea Ibacka: Da, Radu l-a chemat pe Cabral, al meu are și el o vârstă, nu era în București și a uitat să-și zică, dar eu aș fi venit singură, cu unul dintre copii. A doua zi m-a sunat, drăguța de ea, și mi-a zis „Tu știi că noi te-am chemat la botez'.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu: Morala este alta: lucrurile importante trebuie discutate între femei.

Citeste si: Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?: „Am fost întrebată în câte luni sunt”

Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu
Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic la 10 luni

Cei doi și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian, la 10 luni de la naștere, pe data de 7 mai. Prezentatoarea TV a povestit, recent, care a fost motivul pentru care au făcut botezul lui Adrian la zece luni și nu la trei, așa cum se obișnuiește.

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot.

Cu trei zile înainte am făcut Covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe.

Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp”, a povestit Adela Popescu pentru ego.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum l-a supărat Răzvan Fodor pe prietenul lui de suflet, Radu Vâlcan: "Tragi speranţa că unii îţi sunt prieteni"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies