Andreea Lobdă a fost nominalizată la Survivor România pe 28 mai 2021

Cine a fost nominalizat la survivor aseara
Andreea Lobdă a fost nominalizată la Survivor România pe 28 mai 2021

Survivor România 2021 - 28 mai 2021. Ce surpriză au avut fanii emisiunii fenomen vineri seara 28.05.2021, la primul jocul de imunitate.

Ultima ediţie din data de 28 mai 2021, a acestei săptămâni de la Survivor România 2021 a ţinut telespectatorii postului Kanal D, în suspans. După lunile petrecute în tabere separate, concurenţii de la Faimoşi şi Războinici trebuie să convieţuiască de acum înainte, în aceeaşi tabără. Gazde au fost concurenţii de la Războinici, care au reamenajat adăpostul lor, pentru a le face loc şi celor de la Faimoşi.

Un concurent de la Faimoşi a solicitat eliminarea de la Survivor România 2021 pe 28 mai 2021 

Cine a fost nominalizat la survivor 28 mai 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor lui si a Razboinicilor?

O veste total neaşteptată a venit din partea lui Culiță Sterp. Acesta a anunţat că: “Înainte de toate vreau să spun şi eu ceva.

Vreau să îmi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă şi tuturor celor de aici… Nu cer milă nimănui, cer doar înţelegere! Vreau să spun că din secunda asta, eu, Culiță Sterp nu mai intru pe niciun traseu Survivor, până nu ajung acasă.. alături de copilul meu şi soţia mea. Nu ştiu cum o să se realizeze acest lucru, dar eu nu mai intru pe niciun traseu. Nu vreau să plec iarăşi prin jungla cum am plecat zilele trecute.
Vreau să se găsească o soluţie să plec acasă, dacă nu.. o sa fiu nevoit să plec din nou prin junglă. Şi o să-mi asum orice risc de data asta. Nu mă mai interesează! Vreau să ajung la o urmă de civilizaţie şi iau legătura cu ea, ca să pot ajunge acasă! Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu! Sper să fiu înţeles de oameni şi de echipa… Şi să nu fiu judecat de nimeni! Vă mulţumesc frumos!”
,
a comentat Culiță Sterp.

Traseul de joc pentru Faimoşi şi Războinici a fost unul la sol, ce implica un tobogan de 10 m înălţime şi alte elemente ce au pus în dificultate concurenţii ambelor echipe.

Echipa câştigătoare a primit 4 kilograme de orez, 4 kg de faină, 4 kg de cartofi şi 500 ml de ulei. 

Echipa pierzătoare s-a ales doar jumătate din aceasta cantitate.

Jocul a fost câştigat cu un scor de 10-6 pentru… Războinici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe 28 mai 2021 

Acuzaţiile au început să curgă în cadrul echipei Faimoşilor. Delăsarea şi relaxarea au fost cuvintele cel mai des întâlnite la nivel de reproşuri, în tabăra celor de

culoare roşie. La consiliul de nominalizări concurenţii au precizat:

Citeste si: Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

Cine a fost eliminat de la survivor aseara

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

Zanni: “S-au pierdut multe.

S-a pierdut ambiţie, s-a pierdut chef de joc… s-au pierdut mai multe în competiţia asta şi oamenii care vorbesc despre corectitudine şi echipa, l-au votat pe Sebastian, de 100 de ori. Şi o să-l mai voteze de încă 100 de ori dacă mai stăteam aici până în 2025. M-am plictisit de discursul unora, pentru că l-am auzit de 100 de ori. Aceeaşi tonalitate, aceeaşi dicţie şi trasmitere. Astăzi, ca să îl contrazic pe Ştefan, am rupt traseul toţi… mai puţin fetele.”

Cosmin: “Noi am pierdut foarte multe meciuri la o fracţiune de secundă. Noi am jucat foarte bine, însă Războinicii au jucat foarte bine! Au dat foarte bine la final şi nu putea nimeni să-l oprească pe Andrei."

Daniel Pavel a făcut marele anunţ în privinţa nominalizării făcute de echipa Faimoşilor. Andreea, actrița din serialul „Moldovenii” este prima concurenta propusă spre eliminare, în urma pierderii primului joc de imunitate. 

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

„Mă așteptam la asta. E normal să fie așa. Sunt cea mai nou venită în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai putin pe treseu, de aceea nu o să-i condamn. Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă. Dacă va fi să rămân și dacă va fi ca mâine să câștigăm jocul de imunitate și să se ajungă în punctul în care Războinicii se vor nominaliza, mi-ar oferi șansa să rămân in continuare, și dacă va fi așa, o să mă bucur cât pot de mult de această competiție”, a spus Andreea.

Citeste si: Primul joc de imunitate al săptămânii după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru o miză dublă

Cine a fost propus spre eliminare la survivor aseara

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

Cine a fost eliminat la Survivor România 2021 pe 28 mai 2021 

Daniel Davel a mai făcut un anunţ suprinzator pentru concurenţi şi telespectatori, în privinţa lui Culiță Sterp: „Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat prezentatorul în consiliul de nominalizare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies