Andreea Lodbă, declarații neașteptate despre Elena Marin după eliminarea de la Survivor România

andreea lodba despre elena marin
Andreea Lodbă vorbește despre Elena Marin după eliminarea de la Survivor România

Andreea Lodbă a venit în țară de la Survivor România pentru a oferi detalii despre experiența din Republica Dominicană. Ce spune Faimoasa despre Elena Marin?

Andreea Lodbă a revenit în țară de la Survivor România în data de 3 iunie. Faimoasa a participat la Ștafeta Mixtă, acolo unde a povestit despre experiența din Republica Dominicană. De asemenea, actrița a făcut câteva declarații despre Elena Marin. Ce spune despre celebra dansatoare?

Andreea Lodbă, declarații neașteptate despre Elena Marin după eliminarea de la Survivor România

Andreea Lodbă a venit la Ștafeta Mixtă pentru a-și povesti propria experiență din Republica Dominicană, acolo unde a participat la competiția Survivor România.

Actrița spune că a observat apropierea dintre Zanni și Adelina și de asemenea a vorbit despre Elena Marin, concurenta care s-a împrietenit foarte mult cu Ștefan Ciuculescu.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a uitat de Philip şi are un nou iubit

andreea lodba declaratii elena marina
Andreea Lodbă a izbucnit în lacrimi când a urmărit imaginile de la Survivor România[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Între Elena și Ștefan eu am văzut o relație doar prietenească. Eu știu că ea are o relație și mereu vorbea despre iubitul ei. Elena nici nu dormea lângă el, ea a dormit lângă Culiță, până a plecat el din competiție. Eu personal nu am văzut o apropiere, acum ei știu mai bine ”, a mărturisit Andreea Lodbă.

Când a revăzut imaginile din Republica Dominicană, Andreea Lodbă a retrăit aceleași sentimente pe care le-a avut și la Survivor  România și a început să plângă.

Citeste si: Irisha de la Survivor România, mesaj pentru Culiță Sterp și Daniela Iliescu: "Ce frumoși sunteți!"

Retrăiesc momentul. Iar acum când văd imaginile, mă emoționez. Știind că eram nominalizată, cumva mă așteptam să îmi aud numele, dar totodată speram să nu îmi aud numele. După ce am ieșit afară, au început oamenii din producție să mă felicite.

Cumva faptul că empatizau cu mine, mă faceau mai tare să plâng. După care am fost dusă la hotel, am stat singură în cameră, nu aveam voie să interacționez cu nimeni. Aveam nevoie să fiu eu împăcată cu mine
”, a declarat Andreea Lodbă pentru WOWbiz.ro

andreea lodba despre elena marin survivor romania
Andreea Lodbă a fost dezamăgită după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Lodba]

Andreea Lodbă a venit la Ștafeta Mixtă însoțită de iubitul ei, cel care i-a fost alături în tot acest timp și a urmărit-o din fața televizorului cu sufletul la gură.

Survivor a fost cea mai grea, dar totodata cea mai frumoasa experienta pe care eu am trait-o pana acum(..) Faptul ca am facut sport in decursul vietii consider ca m-a ajutat foarte mult. Nu stiu cum s-a vazut de acasa, dar eu am simtit ca am un avantaj pe traseu, in fata adversarelor mele. Dezavantajul pe care eu l-am simtit si care cred ca s-a vazut, a fost, uneori, la final ”, a declarat Andreea Lodbă.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Culiță Sterp și-a văzut nepoata pentru prima oară după eliminarea de la Survivor România

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies