Andreea Luiza de la "Mireasă pentru fiul meu" a devenit mămică pentru prima oară

andreea luiza mireasa pentru fiul meu
Andreea Luiza de la Mireasa pentru fiul meu a născut pentru prima oară

Andreea, fostă concurentă la Mireasă pentru fiul meu, a adus pe lume o fetiță. Blondina a devenit mămică pentru prima oară.

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu trece prin clipe de neuitat, având în vedere că a adus pe lume primul copil, o fetiță. Fosta concurentă a show-ului a postat prima imagine cu micuța.

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu a devenit mămică pentru prima oară

Deși Andreea Luiza a fost cea mai controversată concurentă de la Mireasă pentru fiul meu și nimeni nu mai credea că-și va găsi fericirea, iată că în cele din urmă a reușit.

Fosta concurentă a show-ului nu doar că și-a întâlnit marea dragoste, dar a și adus pe lume primul copil, o fetiță perfect sănătoasă și extrem de frumoasă.

Citeste si: Iasmina Hill, soția administratorului Statuii Libertății, a adus pe lume al doilea copil al cuplului

andreea luiza bebe
Andreea Luiza de la Mireasa pentru fiul meu a născut o fetiță[Sursa foto: Facebook Andreea Luiza]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După ce s-a despărțit de Radu, cel cu care a format un cuplu pe tot parcursul competiției, Andreea Luiza l-a întâlnit pe Adrian, cel alături de care a visat doar lucruri frumoase care iată că s-au îndeplinit.

Andreea Luiza și iubitul ei au ales deja numele pentru micuța lor și au dorit să împartă acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde blondina a postat prima fotografie cu bebelușul.

Citeste si: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Consider că ne-am grăbit"

„Te iubesc infinit! #mybabygirlSelena", a scris fosta concurentă pe contul personal de Facebook.

După publicarea fotografiei cu micuța, Andreea Luiza a primit nenumărate comentarii de felicitare și acest lucru nu a putut decât să o bucure și mai multe pe fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu.

andreea luiza mamica
Andreea Luiza de la Mireasa pentru fiul meu trăiește clipe unice[Sursa foto: viva.ro]

„Felicitări! Sa va bucurați de fiecare zâmbet al ei. Sa fie sănătoasă. P.S. și fetita mea se numește Selena', Felicitări! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!', „Felicitări! Ioi, ce bebelina frumoasă. Pupici! va pupacesc cu drag' sau „Să vă trăiască micuța. Mămico, îți doresc recuperare ușoară și nopți liniștite", sunt câteva din comentariile primite de Andreea Luiza.

De când a rămas gravidă, Andreea a postat fotografii cu burtica de gravidă, semn că nu s-a sfiit deloc să-și arate sarcina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cântăreața Dodo și iubitul s-au despărțit?! Liviu Kevin s-ar fi afișat deja cu noua iubită, deși artista este gravidă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies