Andreea Mantea a fost prăduită! Cine a atentat la bunurile vedetei?

Andreea Mantea a fost prăduită! Cine a atentat la bunurile vedetei?
Andreea Mantea a fost prăduită! Cine a atentat la bunurile vedetei?

Aflata in Bucovina, la filmarile pentru emisiunea “Se striga darul”, difuzata in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, Andreea Mantea a fost victima unei “talharii”.

Vedeta a trecut printr-o experienta dificila, care i-a dat fiori.

In timp ce se afla la filmari, in piata orasului Suceava, cand prezenta povestea mirilor din editia “Se striga darul”, difuzata maine seara la Kanal D, intr-un moment de neatentie, vedetei i-a fost furat cufarul in care aduna zestre pentru mireasa. Socul a fost urias cand aceasta a vazut ca autorul acestei fapte este chiar colegul ei de emisiune, Mihai Mitoseru.

Apele s-au linistiti rapid, iar vedeta a rasuflat usurata, afirmand ca nu are nevoie de cufar pentru a castiga “batalia” zestrelor.

“Foarte bine a facut ca Mihai mi-a luat lada de zestre! Voi lua atat de multe pentru mireasa incat nu voi avea unde sa pun atat de multe lucruri in acea lada. Chiar nu am nevoie de lada, sa o ia el si pe a mea, nu este niciun fel de problema, eu ma descurc”, spune Andreea Mantea, in timp ce Mihai Mitoseru se indeparteaza triumfator, tragand dupa el cele doua cufere.

Nu ratati o nunta fabuloasa cu zeci de invitati si traditii extraordinare in emisiunea “Se striga darul”, difuzata in aceasta sambata, de la ora 20:00, numai la Kanal D!
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea, trasa pe dreapta. Vedeta “a fugit” de la fata locului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies