Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată: „I-am prins în fapt”

Andreea Mantea
Andreea Mantea a recunoscut ca a fost inselata

Andreea Mantea și-a adus aminte de momentul în care fostul ei iubit a înșelat-o, dar și cum a reacționat.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete din România și nu a ascuns niciodată atunci când a avut momente mai dificile în viața personală, așa cum și-a dorit ca toți fanii săi să îi fie alături în cele mai frumoase momente.

Invitată la „Detectorul cu minciuni”, Andreea Mantea a dezvăluit că a fost înșelată de către un fost iubit, dar și cum a aflat acest lucru.

Superba vedetă de televiziune i-a recunoscut Oanei Radu că i-a prins în fapt pe cei doi și că nu a putut accepta acest lucru.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau


„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică.

I-am prins în fapt, pe unul imediat după...și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea îm emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Citeste si: De ce nu se poate ține Andreea Mantea de dietă! Ce piedici întâmpină prezentatoarea TV la serviciu: „La muncă se întâmplă astfel de minuni”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În plus, Andreea Mantea a mai precizat că un singur bărbat și-a dorit să rămână lângă ea, însă prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” nici nu și-a dorit așa ceva.

„A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea.

Andreea Mantea
Andreea Mantea a vorbit despre fostii sai iubiti[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea, dezvăluiri despre Casa iubirii

Pentru a avea o energie bună în platou și în cabina emisiunii, Andreea Mantea a adus mai multe lucruri de acasă. De asemenea, aceasta a dezvăluit că ar fi adus și tămâie dacă ar fi simțit o energie rea:

„Mi-am adus deja obiecte care să-mi poarte noroc… multe. Iconițe, bețișoare parfumate, câte puțin din fiecare pentru că eu cred în energii. Și încă din prima clipă am observat că acest loc are o energie fantastic de bună.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din „Casa iubirii”: „Vreau să intervin în toată situația asta!”

Mie așa mi se pare.

Dacă nu simțeam asta, începeam imediat să ard salvie, nu știu, să ard lemn de santo. Să aduc niște tămâie, imediat, adică nu stăteam la discuție. Dar nu, e chiar plăcut”, a declarat Andreea Mantea pentru Fanatik.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies