Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc exotic

Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc  exotic
Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc exotic

Celebra prezentatoare TV a ales anul acesta o destinație de lux pentru Revelion. Iată unde a plecat alături de David, fiul ei.

Andreea Mantea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional și pe plan personal, mai ales de când pe lume a venit David, fiul ei. Ultima perioadă a fost destul de grea pentru cel mic, iar Andreea Mantea nu mai știa ce să-i facă pentru a-i scădea febra. Așadar, după un an plin și o perioadă grea în ceea ce privește starea de sănătate a fiului ei, vedeta de televiziune a hotărât că a venit momentul pentru o vacanță binemeritată.

Andreea Mantea și fiul ei petrec Revelionul pe o insulă exotică

Ultimele săptămâni au fost destul de dificile pentru ea și fiul ei. David s-a îmbolnăvit și a făcut febră, iar timp de o săptămână s-a simțit destul de rău. Astfel că, după ce a reușit să se pună pe picioare, Andreea Mantea a luat decizia de a-l duce într-o vacanță pentru a sărbători cum trebuie trecerea dintre ani.

În ultimul moment, ea a hotărât că vrea ca 2023 să o „prindă” în Maldive, pe insula Filaidhoo. 

„A crescut puiul asa ca vrem sa cunoaștem lumea! Nu o sa ne mai limitam la destinațiile apropiate ca-i prea mic copilul! Am zis sa spargem gheata cu o destinație mai îndepărtată si ne-a ieșit! A rezistat cu brio! După o săptămână cu temperaturi ridicate in termometrul cu mercur de la febra încăpățânată care nu ne mai părăsea odată, am ales sa ne petrecem câteva zile tot la temperaturi ridicate!  De dorit, ne doream de mult dar…mai greu cu hotărâtul!

Asa ca ne-am hotărât ieri si am plecat azi! Eu încă ma felicit pentru curaj, ascultând oceanul un pic neliniștit, sforăitul lui David si discuția aprinsa a 4 gecko care îmi stau la căpătai”, a scris Andreea Mantea pe contul ei de pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Am rămas blocată.” Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi. Ce a făcut fiul ei, David

Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat. Ce le-a transmis prezentatoarea TV concurenților din Casa Iubirii

Nu încape loc de îndoială atunci când spunem că amândoi se bucură nespus de mult de clipele petrecute împreună, iar dovadă stă chiar în pozele publicate pe Instagram de superba brunetă. Andreea Mantea a atras toate privirile cu trupul ei. Vedeta Kanal D s-a afișat într-un costum de baie de culoare bleu, iar toată lumea a putut să-i admire trupul de invidiat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Andreea Mantea, variante de makeup pentru Crăciun și Revelion

Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Îți acord a doua șansă.” Pe cine a iertat Andreea Mantea, după 8 ani. Este împăcarea anului



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea, anunț neașteptat. Ce le-a transmis prezentatoarea TV concurenților din Casa Iubirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies