Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”
Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Ce se întâmplă cu Andreea Mantea. Vedeta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de mai multe luni.

Andreea Mantea trece prin momente dificile de mai multe luni. După ce s-a confruntat cu probleme cu greutatea și a depus eforturi serioase ca să slăbească, Andreea Mantea a primit iar vești neplăcute din partea medicilor.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „ Casa iubirii !” suferă de alergie la razele ultraviolet și, de când începe să se încălzească, aceasta trebuie să aibă extrem de multă grijă și să nu se expună.

Citeste si: Trecătorii din parc au crezut că nu văd bine! Ce făcea Andreea Mantea într-un parc, în miezul zilei: "Căprița asta..." Reacția mamei brunetei

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Mantea are și alergii alimentare

De asemenea, Andreea Mantea mai are și alergii alimentare. Unul dintre alimentele care îi creează mari probleme este ceapa, iar frumoasa vedetă a ajuns să aibă probleme cu tenul atunci când consumă acest aliment.

Citeste si: Andreea Mantea trece prin momente dificile! Ce se întâmplă în casa vedetei! „Sunt în bucătărie! Ies din parchet”

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niște bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube.

Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez.

Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct! Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete.

Citeste si: Andreea Mantea, despre cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru carieră: „A fost foarte dureros de fiecare dată”

Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton.”, declara Andreea Mantea, acum câteva luni.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea se confruntă cu o alergie severă! Cum arată acum vedeta: „Vă speriați! Cam așa reacționez eu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies