Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”

Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”
Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”

Andreea Mantea a vorbit despre greșelile din viața ei.

Andreea Mantea, cunoscuta și îndrăgite prezentatoare din Casa Iubirii, a schimbat rolul și a ajuns în postura în care să își deschidă sufletul, iar în cadrul unui interviu pentru WOWnews, vedeta TV a vorbit despre experiențele și lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul vieții de la cei din jurul ei. Aceasta a mărturisit că atunci când era mai mică se uita mereu la sora ei și la greșelile pe care aceasta le făcea și avea grijă să nu repete aceleași lucruri, iar în momentul în care avea de luat o decizie, se gândea de foarte multe ori

înainte.  „De ani de zile am învățat și încă învăț din experiențele și trăirile altora. Când eram mai mică, mă uitam la sora mai mare și la greșelile pe care ea le făcea și nu picam niciodată în plasă, adică eu nu picam. Când trebuia să iau o decizie, aveam grijă, când trebuia să fac ceva, aveam grijă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.
Am făcut altele.”,
a povestit Andreea Mantea.

Cum preferă Andreea Mantea să petreacă sărbătorile. Experiența pe care nu ar mai repeat-o

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu părinții. Care este legătura cu mama ei și ce lecție importantă a învățat de la tată? „Ea este fix aceeași, adică scoate papucul și îl aruncă după mine.”

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Suferă foarte tare. Mă doare. Nu vreau și nu pot.” Cum vrea Andreea Mantea să primească florile în dar?

Andreea Mantea a preferat dintotdeauna să petreacă sărbătorile de orice fel alături de familie, iar acest lucru a mărturisit l-a chiar vedeta TV.

Anul trecut a sărbătorit pentru prima dată Paștele departe de casă, în Mexic, iar aceasta a văzut totul ca pe o experiență foarte ciudată. Din momentul în care s-a dus să ia lumină, a plecat direct la aeroport, iar prezentatoarea TV a mărturisit că nu ar mai putea face acest lucru încă o dată și nu concepe sărbătorile altfel decât în sânul familiei.  „Dacă nu ar fi alături de familie, sărbătorile astea ar fi tare ciudate.
Chiar e ciudat. Am încercat anul trecut pentru prima dată când am fost în Mexic și a fost atât de ciudat. Am fost la biserică, am luat lumină, am ajuns acasă și am plecat la aeroport. A fost atât de ciudat.”,
a mai spus vedeta Kanal D.

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Discuția dintre Andreea Mantea și Ștefania! Ies la iveală detalii noi despre situația dintre concurenți. Ștefania refuză să îl supere pe Cosmin: „Nu am vrut să pun paie pe foc.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies