Andreea Mantea, despre educația pe care i-o oferă lui David: „Eu sunt la fel ca mama”

Andreea Mantea
Andreea Mantea are o relatie speciala cu David, fiul sau

Ce spune Andreea Mantea despre educația pe care i-o oferă fiului său, David. La ce metode recurge vedeta TV.

Andreea Mantea este extrem de serioasă atunci când vine vorba despre educația fiului său și se preocupă zilnic să îl învețe numai lucruri bune și frumoase.

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a dezvăluit că nu este de acord cu unele metode de educare a copiilor și consideră că unele pedepse îi pot face mult bine copilului.

Citeste si: Andreea Mantea, la un pas de depresie din cauza kilogramelor în plus. Cât de greu i-a fost prezentatoarei TV să slăbească

„Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura. Mama? Dădea cu ce apuca. Nu pot să zic cu ce m-a bătut mama mea. Și acum m-a lovit, nu mai țin minte cu ce a aruncat după mine.

Eu sunt la fel ca ea. Arunc cu ce prind după el. Nu există să fiu opusul ei. Cred că a funcționat educația ei „cu papucul” pentru că ce vine din urmă mă sperie”, a declarat prezentatoarea TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Mantea
Andreea Mantea a vorbit despre educatia fiului ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Ce metode aplică Andreea Mantea

Cât despre ceea ce știe acum David, frumoasa prezentatoare a dezvăluit că fiul său știe trei sferturi de la ea, iar școala i-a punctat lucrurile bune pe care ea deja i le-a spus.

Citeste si: Andreea Mantea face un anunț neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert. Urmăriți o nouă ediție plină de suspans ”Casa iubirii” vineri, 22 aprilie 2022, de la 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele”, a povestit Andreea Mantea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea a dat prima pedeapsă în "Casa iubirii": "Nu poţi chema pe nimeni"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies