Andreea Mantea i-a copt-o lui Mitoseru: “A incercat sa imi puna bete in roate!”

Andreea Mantea i-a copt-o lui Mitoseru: “A incercat sa imi puna bete in roate!”
Andreea Mantea i-a copt-o lui Mitoseru: “A incercat sa imi puna bete in roate!”

S-a dat startul filmarilor pentru emisiunea “Se striga darul” care va debuta cu noi editii la Kanal D in aceasta sambata, de la ora 20:00.

Noul coleg de filmari al Andreei Mantea este Mihai Mitoseru, si cum orice inceput de drum trebuie “udat” cum se cuvine, indragitul prezentator de televiziune si-a luat “botezul” de la Andreea Mantea.

Lupta pentru adunatul zestrei este acerba, fiecare dintre cei doi prezentatori dorind sa castige batalia cuferelor pline de cadouri. Nu este de mirare ca la filmarile pentru “Se striga darul”, Mihai Mitoseru a fost pacalit de colega de emisiune, aceasta testandu-i limitele.

“Andreea Mantea este veterana in aceasta emisiune, stie cum stau lucrurile, asa ca de fiecare data ea incearca sa mi-o ia inainte si sa stranga cat mai multe daruri de la apropiatii mirilor. A incercat sa imi puna bete in roate…Tin minte ca la una dintre nuntile la care am filmat pentru <Se striga darul> a trebuit sa urc doua ore pe un munte pentru a ajunge la un mestesugar de opinci.

Mi-am dat sufletul pana am ajuns acolo. Mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca Andreea m-a sabotat si mi-a spus ca acela este singurul drum pentru a ajunge la casa mestesugarului cand as fi putut ajunge pe un drum mult mai scurt, in maximum 15 minute. Oricum, nu m-am dat batut. Veti vedea de ce va spun asta!”, a povestit Mihai Mitoseru.

Peripetiile si intamplarile pline de haz de la cele mai fabuloase nunti, cu Mihai Mitoseru si Andreea Mantea, le veti putea urmari in emisiunea “Se striga darul” incepand de sambata, 16 septembrie, de

la ora 20:00, numai la Kanal D!
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea spune ce eforturi a facut sa slabeasca. "Mi-a fost greu sa renunt la bere". Vedeta a mers la sala zilnic, chiar si cand orasul era acoperit de nameti. VIDEO EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies