Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”
Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

“Unii au fost foarte emotionanti, si am incercat sa-i facem sa uite de emotii, la altii am remarcat indrazneala”

Andreea Mantea a ajuns ieri la Timisoara, alaturi de o parte din echipa emisiunii “Casa iubirii”, pentru a-I intalni pe cei care isi doresc sa participe in acest reality show care se bucura de succes.

Emotia intalnirii cu tinerii veniti sa o cunoasca si sa participe la casting a fost uriasa, Andreea Mantea i-a incurajat, le-a povestit si intamplari din culisele emisiunii si le-a oferit o serie de sfaturi menite sa ii ajute in cautarile lor.

Emotionante au fost si intalnirile cu fanii care au venit in special sa o cunoasca si sa o imbratiseze pe indragita prezentatoare. Cupluri, mame cu copii, oameni in varsta au fost ferciti sa o intalneasca pe Andreea Mantea. Inca de la sosirea in aeroport, Andreea Mantea a fost provocata la adevarate sesiuni foto cu fanii sai, de toate varstele.

Tinerii care s-au inscris pana acum la casting m-au impresionat puternic, unii au fost foarte emotionanti si am incercat sa-I facem sa uite de emotii, la altii am remarcat indrazneala, pareau foarte hotarati,

cu totii frumosi, deschisi la o noua experienta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

M-au impresionat mult si acesti oameni care au venit, unii chiar de departe, pur si simplu ca sa ma cunoasca. O doamna din Vatra Dornei a batut drumul ca sa ne intalnim, mi-a spus ca nu mai avea rabdare pana sa ajung eu in zona aceea.

Am stat de vorba cu toti acesti oameni, le-am povestit despre emisiune, am ras mult, a fost o bucurie sa ii intalnesc. Mai stam o zi in Timisoara, astazi castingul se desfasoara pana la ora 19:00, iar caravana va ajunge luni la Craiova! ”.

Printre tinerii care au venit in prima zi de casting se numara si Daniela, o tanara care, sub imperiul emotiilor, a impresionat prin simplitate si sinceritate.

"Cei  din echipa emisiunii au fost foarte draguti cu mine, momentele au fost foarte placute aici. M-am bucurat mult sa o vad in carne si oase pe Andreea Mantea. Am venit de la peste 100 de kilometri ca sa particip la casting, chiar imi doresc sa ajung in <Casa iubirii>. Vreau sa cunosc o persoana sincera, care sa stie ce vrea de la viata cu adevarat ”, a spus Daniela, imediat dupa intalnirea cu oamenii din echipa show-ului.

Castingul pentru emisiunea “Casa iubirii”continua si astazi in Timisoara, pana la ora 19:00,  urmand ca  luni caravana  sa ajunga la  Craiova (hotel Prestige, in intervalul orar 10:00 -19:00).

Urmatoarele orase in care va ajunge caravana “Casa iubirii” pentru castingul emisiunii sunt Craiova (24 octombrie), Iasi (28-29 octombrie), Galati (31 octombrie), Cluj- Napoca (4-5 noimebrie), Bistrita (7 noiembrie), Constanta (11-12 noiembrie), Brasov (17-18 noiembrie), Sibiu (19-20 noiembrie) si Bucuresti (23-26 noiembrie).

Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmarit de luni pana vineri, de la 10:00 si 16:30, si sambata si duminica de la 16:00 si 19:00, la Kanal D. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies