Andreea Mantea, in cautarea rochiilor de seara perfecte! "Oricat de mult ai merge la sala, bucata asta atarna! As vrea sa o tai si sa o pun pe gratar, sa scap de ea"

Andreea Mantea, in cautarea rochiilor de seara perfecte!
Andreea Mantea, in cautarea rochiilor de seara perfecte! "Oricat de mult ai merge la sala, bucata asta atarna! As vrea sa o tai si sa o pun pe gratar, sa scap de ea"

Andreea Mantea este mereu in cautarea rochiilor de ocazie perfecte! Prezentatoarea emisiunii "Se striga darul" trebuie sa aiba tinute impecabile, de efect. In loc sa mearga prin magazine, frumoasa bruneta prefera sa se duca la un atelier!

 

Andreea Mantea este mandra de cum arata, insa recunoaste ca o anumita parte a corpului o nemultumeste, scrie WOWbiz.ro.

"Mai atarna cate o suncuta. oricat ai merge la sala, oricat ai tine dieta, bucata asta... daca as putea sa o tai, Doamne, ce bine ar fi. As taia-o, as pune-o pe gratar si as sti ca gata, am scapat de ea!", a spus Andreea Mantea intr-un reportaj pentru Teo Show.

Pretentioasa, Mantea a probat muuulte rochii, sperand ca intr-un final sa gaseasca ceva ce ii place, ceva comod si special, care sa ii scoata in evidenta trasaturile si calitatile fizice!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cadou domestic de la Bianca Dragusanu pentru Andreea Mantea: capra Vasilica! Reactia neasteptata a brunetei: "Termina, eu am glumit"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies