Andreea Mantea, înapoi în țară! Ce au văzut fanii: „Cred că ar fi mai bună o schimbare”

Andreea Mantea, înapoi în țară! Ce au văzut fanii: „Cred că ar fi mai bună o schimbare”
Andreea Mantea, înapoi în țară! Ce au văzut fanii: „Cred că ar fi mai bună o schimbare”

Andreea Mantea a ajuns în țară cu David.

Andreea Mantea a revenit în România și le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” și-a făcut un selfie alături de fiul său, David, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Pentru că se află într-o scurtă vacanță în România, Andreea nu putea să nu meargă acasă, acolo unde o așteaptă animalele de companie de care Andreea este extrem de atașată. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” a ținut să facă o fotografie alături de David și de cele două pisicuțe, Toby și Blondyu.

„Momente perfecte”, a scris Andreea în dreptul fotografiei, iar fanii au asaltat-o cu like-urile.

„Dragalasii de voi!!! frumosi mai santeti!!! sa va tina domnu sanatosi😘😘”/ „Cred că ar fi mai bună o schimbare în cameră. Prea mult negru”, Regina și prințul, Dumnezeu să vă ocrotească”/ Nelipsitele bagaje”, i-au transmis fanii vedetei.

Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat

Când începe gala emisiunii Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii Puterea dragostei s-au modificat în weekend.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Când începe gala Puterea dragostei de când orele de difuzare a emisiunii s-au modificat.

De câteva săptămâni, gala emisiunii Puterea dragostei a suferit mici modificări.

Dacă înainte gala era programată sâmbăta de la ora 15, acum a fost reprogramată. Gala Puterea dragostei este difuzată la Kanal D nu doar sâmbăta, ca înainte, ci și duminica. Totuși, telespectatorii trebuie să știe la ce oră sunt difuzate edițiile show-ului prezentat de Andreea Mantea la Kanal D.

Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este împărțită în două segmente: prima parte de la ora 16 până la 18, iar cea de-a doua, după Știrile Kanal D, de la ora 19 la 20.

Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat
Puterea dragostei este difuzată la Kanal D de luni până vineri de la ora 11 și ora 17, iar în weekend, de la 16 și de la 19. În timpul galei Puterea dragostei, concurenții află cine este câștigătorul premiului săptămânal pus în joc, de 1500 de euro,dar și cine părăsește casa Puterea dragostei și se întoarce în România.

 

 

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică.

Telespectatorii și susținătorii concurenților din casa Puterea dragostei pot urmări emisiunea și online, pe site-ul kanald.ro, secțiunea live. Aici poți urmări Puterea dragostei live.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies