Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară? „Graviduță frumoasă...”

Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară
Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară?

Andreea Mantea a pus internauții pe jar după ce a postat o fotografie care ar putea anunța o posibilă sarcină.

Andreea Mantea a stârnit zeci de reacții după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram în care pare să aibă burtică de gravidă. Fanii prezentatoarei tv au sesizat imediat detaliul și mesajele prin care aceștia îi urează sarcină ușoară nu au întârziat să apară.

Vedeta Kanal D a ținut să precizeze că nu este vorba despre o sarcină, rochia fiind de vină pentru iluzia creată.

Cu toate acestea, internauții au insistat cu întrebările și speculațiile, spunându-i că ar fi o mămică extrem de frumoasă.

„Graviduță frumoasă”, a fost unul dintre mesajele lăsate de fani la postarea cu pricina.

„Mulțumesc frumos, dar...nu sunt însărcinată. Așa stă rochia...”, a răspuns Andreea Mantea.

„Asta pentru că ai avut postarea cu boy or girl’,  după postarea aia și eu am stat să mă uit atent la poze dacă se vede ceva”, a adăugat o fană.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară

Citeste si: Andreea Mantea a plâns de fericire în cel mai nou episod "Trăiri, alături de Andreea Mantea": "E fetiță"

Cum arată nunta ideală pentru Andreea Mantea?

Cu ceva timp în urmă, Andreea Mantea a mărturisit cum ar arăta pentru ea nunta ideală, ce tradiții și-ar dori să păstreze și cum și-ar dori să se desfășoare cununia religioasă.

Să fie acesta semnul că vedeta tv urmează să ajungă din nou la Altar?

Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară?

„Sunt foarte multe tradiţii superbe de-a dreptul. Şi atunci, ori le-aş face pe toate, ori n-aş face niciuna. Dar, acum ceva timp, am văzut ceva foarte interesant. Aş opta pentru o slujbă religioasă unde să fim prezenţi doar eu, mirele meu şi naşii, atât.

Iar naşii pentru că trebuie să fie acolo, să ţină lumânările, pentru că altfel aş fi vrut să fim doar noi doi. Cununia religioasă as vrea să fie urmată de o plecare undeva departe, într-o lună de miere, ca să zic aşa. Şi, dacă se poate, toţi prietenii noştri, familie şi aşa mai departe, să se ducă să se distreze undeva făra noi. Noi să intrăm pe Skype să îi pupăm şi să le spunem "vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări, masa şi distracţia sunt din partea noastră! Nu vrem dar, nu vrem cadouri,

nu vrem nimic, ci doar să vă bucuraţi pentru noi  ”, a declarat Andreea Mantea acum ceva timp.

Citeste si: Poveste incredibilă! Cum a aflat Andreea Mantea că este însărcinată? „Am simţit că este cineva deranjat de durerea pe care eu o simt!"

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies