Andreea Mantea, la plajă! Vezi de ce nu vrea vedeta sub nicio formă să fie văzută în costum de baie! Explicaţia e genială! FOTO!

Andreea Mantea, la plajă! Vezi de ce nu vrea vedeta sub nicio formă să fie văzută în costum de baie! Explicaţia e genială! FOTO!
Andreea Mantea, la plajă! Vezi de ce nu vrea vedeta sub nicio formă să fie văzută în costum de baie! Explicaţia e genială! FOTO!

Andreea Mantea, la plajă! Vezi de ce nu vrea vedeta sub nicio formă să fie văzută în costum de baie!

Andreea Mantea are un program extrem de încărcat cu emisiunile "Puterea Dragostei" şi "Se strigă darul". Îndrăgita vedeta face încontinuu "naveta" între România şi Turcia, iar întrebarea care îi este adresată cel mai des este "Cum rezişti?".

Ei bine, frumoasa brunetă are mereu lângă ea principala sursă de fericire şi putere, pe micuţul David, un băiat adorabil pe care toată lumea îl iubeşte.

De curând, Andreea a profitat de o zi liberă, fără filmări, şi l-a dus pe fiul ei la plajă, prima desfătare sub soare pe anul acesta.

Andreea Mantea, la plajă! "Nu va încânt vederea"

Prezentatoarea tv a împărtăşit momentul special şi cu fanii ei de pe reţelele de socializare, dar a postat doar o imagine cu partea superioară a corpului ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Imediat fanii vedetei şi-au exprimat dorinţa de a o vedea pe aceasta integral în ţinută de plajă. Andreea nu le-a îndeplit însă dorinţa şi le-a spus, în glumă, de ce refuză să facă asta.

" Ce frumoasă eşti! Postează o poză în costum de baie, să ne încânţi vederea", este mesajul unui admirator.

" La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea", a răspuns protagonista noastră!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies