Andreea Mantea, lacrimi de bucurie, la debutul noului sezon “Te vreau langa mine!”

Andreea Mantea, lacrimi de bucurie, la debutul noului sezon “Te vreau langa mine!”
Andreea Mantea, lacrimi de bucurie, la debutul noului sezon “Te vreau langa mine!”

Asteptarea a luat sfarsit! Astazi, Andreea Mantea, gazda emisiunii “Te vreau langa mine”, a dat startul noului sezon al celui mai indragit show matrimonial.

Plina de emotii si cu zambetul pe buze, Andreea Mantea si-a facut aparitia in platoul emisiunii in postura de moderatoare a show-ului matrimonial. In aplauzele si uralele celor prezenti, Andreea Mantea, vizibil emotionata de reactiile celor prezenti, si-a stapanit cu greu trairile.

“Gata, ca incep sa plang, jur ca plang! (…) Tremur de emotii, nu mai pot! (…) Ma bucur tare mult ca ma aflu aici!”, au fost primele reactii ale Andreei Mantea, coplesita de reactiile celor aflati in platou.

Fara sa stea pe ganduri, Andreea le-a adresat fanilor emisiunii provocarea de a se inscrie la emisiune, tuturor celor care vor sa intalneasca dragostea, celor singuri care vor sa isi caute sufletul pereche.

“Eu vreau sa va fiu prietena, sa fiu alaturi de voi, puteti sa-mi spuneti absolut orice, puteti avea incredere in mine! Daca sunteti singuri, daca inca nu v-ati gasit jumatatea, (…) va invit sa va luati <inima-n dinti>, sa prindeti curaj, si sa va inscrieti la emisiune”, a sunat indemnul Andreei Mantea catre fanii emisiunii.

Nu ratati cel mai indragit show matrimonial “Te vreau langa mine”, cu Andreea Mantea, de luni pana sambata, de la ora 13:00, la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce inseamna cand simti miros de tigara sau iti palpaie becul? Raspunsurile iti vor da fiori

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies