Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”
Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

Îndrăgita vedetă a fost  emoționată până la lacrimi de câteva cadre impresionante din primul episod al serialului fenomen “Fiica ambasadorului”, ce va avea premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Prezentă  astăzi, în platoul Știrilor Kanal D, de la ora 12:00, Andreea Mantea a povestit entuziasmată  despre serialul “Fiica Ambasadorului”, surpriză de început de an pregătită telespectatorilor Kanal D. Impresionanta producție, în care actrița Neslihan Atagul are rolul central,  va putea fi urmărit pe micile ecrane, din această seară, de luni până vineri, de la ora 20:00.

O împătimită a serialelor turcești, Andreea Mantea a povestit cu emoție că e nerăbdătoare să urmărească serialul “Fiica Ambasadorului”, mai ales că a văzut deja câteva scene care au bulversat-o.

 

Nu cred că există un om care să iubească mai mult decât mine serialele turcești, am foarte mulți prieteni pe rețelele sociale cu care povestim despre acestea… Cele câteva scene din <Fiica Ambasadorului> m-au dat peste cap complet, actrorii joacă fantastic de bine. Serialele turcești au această putere extraordinară, scenariile sunt foarte bine conturate, intriga este puternică, poveștile sunt inspirate din viață reală…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Am tras un pic cu ochiul la primul episod, trebuie să recunosc că muream de nerăbdare, am auzit foarte multe lucruri bune despre <Fiica ambasadoului>. Primele două cadre cu personajul principal feminin suferind au fost grele, imediat am intrat în poveste, m-a captivat încă de la primele imagini (…)  Am plâns! Dar a fost un plâns eliberator…”,  a povestit Andreea Mantea în cadrul Știrilor Kanal D.

“Fiica ambasadorului” ne introduce, începând de astăzi, în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii.

Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță...

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, primul episod dintr-un serial eveniment “Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.   

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies