Andreea Mantea, moment greu: „A căzut din mașină”. Prezentatoarea TV nu l-a putut salva

Andreea Mantea
Andreea Mantea a povestit ce i s-a întâmplat

Andreea Mantea a trecut prin clipe dificile și a decis să le spună și urmăritorilor săi prin ce a trecut. Ce s-a întâmplat.

Andreea Mantea și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele dezvăluiri pe care le-a făcut pe contul său de socializare. Frumoasa prezentatoare Tv s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută, însă, în stilu-i caracteristic, a văzut partea plină a paharului și a reușit să și facă haz de necaz de toată situația creată.

Andreea Mantea a constatat în ultima perioadă că se aud zgomote ciudate din mașina sa și nu știa ce să mai facă, așa că a mers la un service auto pentru a descoperi cauza.

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

Pentru că nu găsea rezolvare, Andreea Mantea a mers la specialiști pentru a o lămuri ce se întâmplă și a aflat, cu stupoare, că în mașina sa s-a aflat un șobolan.

Citeste si: „A căzut din mașină”. Vestea care a întristat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea TV regretă că nu a putut să-l salveze

După zile întregi în care a crezut că își imaginează lucruri, Andreea Mantea a descoperit sursa zgomotelor ciudate.

Deși s-a chinuit timp de o săptămână să vadă ce este, vedeta nu a reușit să descopere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Mantea n a putut salva șobolanul

Amuzată de întreaga situație, Andreea Mantea a dezvăluit ce s-a întâmplat, dar și cum a trecut peste această situație. Se pare că, după ce l-a căutat zile întregi, șoarecele a fost prins de către câinii ei și omorât.

Vedeta și-a exprimat regretul și spune că și-ar fi dorit să îl salveze.

Andreea Mantea
Andreea Mantea a aflat că un șoarece s-a ascuns în mașina ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

 

„Șobolanul a căzut din mașină. Doamne, ce rău îmi pare. Eu am vrut să-l salvez, l-am tot căutat, îl caut de-o săptămână.

Am mașina dus mașina să caute oamenii aia de la service prin ea, se ascundea, dar l-au prins câinii. Deci nu sunt nebună. Există și partea plină a paharului, eu la un moment dat am crezut că am auzenii, am crezut că nu mai sunt întreagă, pentru că auzeam fel și fel de lucruri și măcar sunt bine aici (n.r.

la cap). Bine că nu a ros vreun cablu, ceva”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Mantea, incident neobișnuit în trafic. Ce a pățit vedeta: ”De unde să-i dau?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies