Andreea Mantea, pățanie în oraș din cauza mașinii: „Vai, ce rușine îmi e”

Andreea Mantea la volan
Andreea Mantea, pățanie la volan

Ce a pățit Andreea Mantea în urmă cu puțin timp din cauza noii sale mașini. Frumoasa vedetă s-a amuzat.

Andreea Mantea a povestit cu zâmbetul pe buze despre peripețiile de care a avut parte la volan în ultimele zile. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit că are o mașină nouă și că, din greșeală, a claxonat pe cineva.

Bineînțeles că gestul său nu a rămas neobservat, iar Andreea Mantea a decis să povestească pas cu pas ce s-a întâmplat.

„Am claxonat pe cineva din greșeală.

Ce urât se uita la mine. Eu obișnuită cu cazanul meu vechi, să apăs acolo, să mă sprijin pe ea, asta nouă o finuță așa, doar apăs puțin și gata. Vai ce rușine îmi e. Hai lasă că i-am dat puțin viață, puțin zvâc. Se mai întâmplă ce se fac, asta e, ei!", le-a povestit Andreea Mantea fanilor, amuzată de toată situația creată fără voia sa.

Citeste si: Andreea Mantea a răbufnit: „Este ilegal!” Cu ce se confruntă vedeta

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Mantea
Andreea Mantea, probleme din cauza masinii[Sursa foto: Instagram]

Zilele trecute, Andreea Mantea a dezvăluit că o persoană necunoscută îi fură postările de pe rețelele de socializare și le distribuie pe niște conturi false. Vedeta a decis să îi dea o adevărată lecție celui care face acest lucru ilegal.

„Am și eu o problemă, una existențială. Eu mi-am făcut un cont de TikTok(...). Sunt foarte fericită că am făcut asta, dar am văzut că există o persoană care postează absolut toate videoclipurile pe care eu le fac pe Instagram.

Citeste si: Andreea Mantea are mari probleme cu tenul! Vedeta de la Kanal D nu știe ce să mai facă: „Este ceva rău. Nu înțeleg!”

Deci ea ia fecare video și îl publică pe TikTok sub numele meu, bineînțeles unde fanii vorbesc cu mine, crezând că sunt eu. Acum sunt curioasă, pe ăsta o să-l ia să-l puna? Dar cum poți să iei video cu o persoană și să le pui așa? De ce? Pe lângă faptul că este rușinos și fără bun simț, este ilegal.

De ce ne bucurăm de munca altora?!", este mesajul transmis de Andreea Mantea pe Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Narcisa Moisa și Yoannes s-au împăcat la aproape un an de la despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies