Andreea Mantea, primele dezvăluiri despre Casa iubirii: "Ne ferim de suferință, de gelozie, de neîncredere, dar dacă nu le trăim nu avem cum să simțim iubirea cu adevărat"

Andreea Mantea
Andreea Mantea va prezenta Casa IUBIRII

Ce spune Andreea Mantea despre noii concurenți de la Casa iubirii, dar și despre noul format de la Kanal D, care se filmează în România.

Mai este puțin până când va începe noul show de la Kanal D, prezentat de către Andreea Mantea. Concurenții au ajuns deja în Casa Iubirii și așteaptă cu mare nerăbdare să se cunoască și să se îndrăgostească.

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare a emisiunii, a fost vizitată de către Bianca Comănici și a recunoscut că emoțiile de dinaintea începerii filmărilor își spun deja cuvântul, însă experiența dobândită de-a lungul timpului o va ajuta să treacă peste ele.

Vedeta de televiziune a făcut primele declarații despre competiție la WOWbiz.ro și i-a spus Biancăi Comănici ce așteptări are de la emisiune și de la viitorii concurenți.

Citeste si: Ce se întâmplă în relația dintre Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei: „Mă simt agasată”


Andreea Mantea: „Personajul principal în aceasta emisiune este iubirea.(...) Iubirea este alcătuită din toate sentimentele, inclusiv cele mai urâțele.

Ne ferim de suferință, de gelozie, de neîncredere, dar dacă nu le trăim nu avem cum să simțim iubirea cu adevărat”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre concurenţii reality show-ului “Casa iubirii”

Bianca Comănici: „Și eu le-aș da un sfat: să riște! De multe ori ar putea câștiga experiență sau orice.

Așa cum au făcut și alte cupluri, au riscat și sunt împreună și fericiți. Eu cred că vor pleca multe cupluri de aici pentru că se simte o căldură”.

Andreea Mantea despre Casa Iubirii
Andreea Mantea despre Casa Iubirii, ce spune frumoasa vedeta[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prezentatoarea TV a dat şi alte detalii incendiare.

„Vom miza foarte mult pe rezolvarea conflictelor, pentru că ne dorim să-i susținem din tot sufletul și cu tot ce putem noi, în așa fel încât să nu există conflicte, supărare, să fie foarte frumos”, a mai spus Andreea Mantea, care a dezvăluit că va fi alături de concurente și o să le ajute

să aibă mai multă încredere în ele pentru a-și cunoaște fericirea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Andreea Mantea, ajutor pentru concurentele de la Casa Iubirii

„Eu o să fiu aici alături de ele (n.red concurente) și din prima zi o să încerc să le dau această încredere în ele, să le sfătuiesc să nu fie stresate, dar până nu trăiesc ele, n-o să simtă. Învățăm din greșeli și cred că e important să le simtă pe pielea lor și să plece de aici încărcate cu un bagaj cu de toate.

Și cu înceredere și cu un alt mod de a privi lucrurile, poate cu mai puțină dramă, poate cu mai puțină supărare, să nu se mai aprindă atât de repede, să accepte și părerile altora.(...)

Nu mi-e teamă de absolut nimic. Mi-e teamă de doar să nu pună tot pe masă din tot ceea ce au ei. Atât îmi doresc pentru ei să aibă curaj și să spună exact ceea ce își doresc de la această experiență și de la persoana de lângă ei de care se vor îndrăgosti sau nu.

În rest, iubirea le rezolvă pe toate”, a mai mărturisit prezentatoarea TV pentru wowbiz.ro.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies