Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”
Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului “Casa iubirii”, a avut parte de o supriză uriașă de ziua ei, chiar în “Casa iubirii”, iar telespectatorii au putut fi părtași și ei astăzi la emoțiile vedetei.

Andreea Mantea a trăit momente unice, alături de echipa sa și concurenții emisiunii cu și despre dragoste, care i-au făcut îndrăgitei vedete surprize pe care cu siguranță și le va aminti multă vreme de aici încolo.

Într-un decor de poveste, dominat de cadouri și de bucuria celor prezenți în platoul show-ului, atât în fața cât și în spatele camerei, Andreea Mantea a trecut prin emoții copleșitoare.

Un moment unic a fost cel în care cei 13 concurenți “Casa iubirii” au devenit <moderatori>, iar Andreea Mantea <concurenta> care a răspuns întrebărilor acestora.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Îmi plac florile și ador lucrurile și gesturile mici”,  a spus Andreea când a venit întrebarea despre preferințele ei în materie de cadouri, de surprize. 

În urma “chestionarului” din partea concurenților, frumoasa vedetă a concluzionat, într-o notă optimistă:  “Am ales să fiu fericită!”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micul ecran, și-a cucerit publicul prin naturalețe, spontaneitate și, nu în ultimul rând, empatie. În reality show-ul “Casa iubirii”, pe care îl prezintă la Kanal D, Andreea Mantea le este alături concurenților în, poate, cea mai frumoasă călătorie a vieții lor, cea a căutării sufletului pereche.

      Nu ratați reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, ce poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies