Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”
Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Andreea Mantea a făcut o schimbare radicală de look, iar fanii au felicitat-o. Ce au spus când au văzut-o cu părul așa.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Frumoasa brunetă este extrem de apreciată și are peste un milion de fani care o urmăresc pe pagina ei de Instagram și îi transmit mesaje frumoase.

Nmici ea nu își dezamăgește admiratorii și publică aproape în fiecare zi fotografii cu ea, adunând zeci de mii de like-uri. Cea mai recentă dintre pozele Andreei Mantea o înfățișează pe aceasta într-o ipostază în care mulți dintre fani nu au mai văzut-o- cu părul foarte creț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Reacțiile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară, iar ea încerc să răspundă la cât mai multe dintre comentariile lor. „Andreea, Ești superbă!”, „Cea mai frumoasă și fermecătoare”, „Foarte frumos noul look!”, „O femeie cu coloana vertebrala și un caracter foarte frumos.

Multa sănătate și fericire alături de micul print. Să-ți trăiască și sa fie sănătos”, „Ce mai tare prezentatoare de la Kanal D!”, sunt doat câteva dintre mesajele pe care Andreea Mantea le-a primit pe pagina ei de Instagram.

Andreea Mantea, primele declarații despre noul iubit

„Am intrat în viața publică de la o vârstă fragedă și fără prea multă experiență în a manageria totul.

Consider că am făcut multe greșeli, dar am învățat din ele, așa că nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niște învățături pentru mine, iar acum am grijă să nu mai greșesc. Este exclus să mai repet aceleași greșeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relația de iubire. Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva.
Vreau să țin pentru mine, este mai bine așa. Sunt extrem de fericită, de împlinită și îmi este foarte bine!”
, ne-a declarat, ieri, Andreea Mantea.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

13 celebrităţi care au murit făcând sex. Printre ele, trei preşedinţi şi un Papa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies