Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”

Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”
Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”

“Vreau să intervin în toată situația asta!”

Pentru că unii dintre concurenții din “ Casa iubirii ” s-au întâlnit ieri, pentru prima dată în  Camera roșie, având la dispoziție, fiecare cuplu fată-băiat, doar 5 minute pentru a se <cunoaște>, astăzi aceștia au băut cafeaua de dimineață împreună, fete și băieți deopotrivă, dorindu-și să afle cât mai multe lucruri unii despre alții.

Băieții și-au dorit cu ardoare să testeze sinceritatea fetelor, să afle dacă partenerele lor s-au purtat natural și cu sinceritate în  Camera roșie, la prima întâlnire.

Citeste si: Cu ce se ocupă CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ. „Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soția mea ar trebui să aibă simțul umorului”

Andreea Mantea: „Să nu credeți că sunt părtinitoare”

Andreea Mantea, moderatoarea show-ului “Casa Iubirii”, dornică să afle cum au evoluat lucrurile în tabăra băieților, și văzându-i pe aceștia un pic <reținuți>, i-a impulsionat să vorbească deschis despre experiențele lor.

În urmă dezvăluirilor făcute de către băieți, Andreea Mantea a sesizat că pentru unii dintre aceștia cafeaua a avut un gust dulce-amărui, unii dintre concurenți schimbându-și părerea în privința unora dintre fete. Andreea Mantea a simțit nevoia să nuanțeze această situație și să îi facă mai atenți unii la ceilalți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Vreau să intervin puțin în toată situația asta! Orice om se comportă diferit în mediul lui mai intim sau atunci când se întâlnește cu prietenii, ori când știe că se uită mai multă lume la el (…) Nu vreau să iau apărarea nimănui și să nu credeți că sunt părtinitoare”,  a mai adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Cu ce se ocupă ANDREI ROBERT DOBRE. „Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație”

Fetele din Casa Iubiri îi invită pe băieți în camera roșie

După ce, ieri, băieții au fost cei care au lansat invitația fetelor în Camera roșie, urmează ca astăzi fetele să le facă invitația băieților în această încăpere specială, iar Andreea Mantea le-a adresat un sfat prețios tinerelor concurente.

“Astăzi, fetelor, voi dețineți puterea așa că bucurați-va de acest moment! ”, le-a spus charismatica prezentatoare a show-ului.

  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Așadar astăzi, de la ora 17:00, urmează o serie de emoții puternice în “Casa iubirii”, concurenții pășind mai departe în călătoria găsirii sufletului pereche.

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este LARISA BUREAN. „Nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies