Andreea Mantea şi fiul ei pleacă la Istanbul! Imagini adorabile cu David în timp ce îşi face bagajele şi vorbeşte în turcă

Andreea Mantea şi fiul ei pleacă la Istanbul! Imagini adorabile cu David în timp ce îşi face bagajele şi vorbeşte în turcă
Andreea Mantea şi fiul ei pleacă la Istanbul! Imagini adorabile cu David în timp ce îşi face bagajele şi vorbeşte în turcă

Andreea Mantea se mută cu fiul ei în Turcia. Frumoasa vedetă Kanal D va prezenta emisiunea "Puterea dragostei", iar filmările au loc la Istanbul.

Andreea Mantea a început să înveţe limba turcă, a trimis o parte din bagaje în Turcia, iar acum ea şi fiul ei se pregătesc să plece la Istanbul.

"Mereu mi-am dorit un astfel de proiect, despre dragoste. Sută la sută despre dragoste, sută la suta real. Să nu se bage nimeni, să decidă ei, să se îndrăgostească ei, să greşească ei", a spus Andreea Mantea la Teo Show.

"David e un pic răcit", a explicat Andreea de ce nu şi-a adus şi fiul în emisiune.

"Când am primit vestea, m-am bucurat foarte tare. Mi-am dorit mult, am simţit gustul de a vedea cum se înfiripă dragostea. Nu ştiu de ce vreau asta. Eu sunt pasională, dramatică dusă la extrem. Sunt psihopată un pic. Lumea zice ia uite-o şi pe asta! Dar eu aşa simt.

M-a luat panica. Mă bucur dar e normal să am teama asta", a declarat Mantea.

În direct la Teo Show au fost difuzate imagini cu David, acasă, în timp ce îşi face bagajele şi se pregăteşte să pleacă în Turcia cu mămica lui.

"Mergem în Turcia! Jucării am pus în bagaje. În Turcia nu sunt jucării!", a spus David.

Mantea: Ba da! Sunt multe! Dacă eşti cuminte, o să primeşti multe jucării la grădiniţă.

Deşi are doar trei anişori, David a învăţat deja câteva cuvinte în turcă. Micuţul ştie să spună "Bună! Ce faci? Pe mine mă cheamă David".

Ce mesaj le transmite David prietenilor lui din România? "O să mă întorc repede la voi. Şi de pisicuţe o să-mi fie dor.

De pisicuţe şi de câini".

Andreea Mantea este foarte entuziasmată de noua emisiune pe care o va prezenta, dar are şi emoţii pentru ca asta înseamnă că se mută într-o altă ţară.

"Sunt conştientă că această emisiune va fi extraordinar de frumoasă. Îmi place atât de tare şi normal că transmiţi mai departe. Mă bucur. M-am apucat să învăţ limba turcă. Am şi teme pentru acasă.

Fac cursuri aproape în fiecare după-amiază. Urăsc să nu ştiu ce se vorbeşte în jurul meu. Ei vorbesc engleză, dar unele cuvinte nu le înţeleg. Îmi doream să învăţ limba rusă, apoi limba turcă. Mă uit la seriale turceşti şi să înţeleg ce se vorbeşte fără să mă uit, să îmi fac treaba. Vor fi multe ore de filmare. De luni până vineri nu o să am timp. Dar în weekend, o să mă duc de nebună.
De-aia am şi vrut să mă duc cu maşina mea în Turcia. Ok, o să am şofer, dar ce să fac, îl sun pe omul ăla noaptea să îl rog să mă ducă până la farmacie ca să-mi cumpăr diverse"
, a mai spus Andreea Mantea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prima apariţie la TV a Mariei Constantin după ce s-a aflat că se iubeşte cu Dacian Varga! "Sunt foarte fericită!" - "Ea este muza mea şi îi mulţumesc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies