Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru, cursă inedită cu bărcuţele, pe râul Bega

Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru, cursă inedită cu bărcuţele, pe râul Bega
Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru, cursă inedită cu bărcuţele, pe râul Bega

În acest weekend, Andreea Maantea si Mihai Mitoseru, simpaticii prezentatori de la “Se striga darul!”, ajung în Banat, într-o localitate din apropierea Timişoarei.

Având în vedere că au ajuns cu o zi înainte de nunta la care vor strange cât mai multe zestre, Andreea şi Mihai au avut timp şi de o întrecere, pe raul Bega, fiecare cu un vehicul ales cu grija.

Vedetele au luat startul competiţiei de caiac- bărcuţă; în plan apropiat, se afla Mihai Mitoşeru, “campion regional” la proba de 25 de metri, râuleţ, iar în plan îndepărtat, Andreea Mantea, “vicecampioană balcanică” la proba de bărcuţe cu pedale.

Andreea a avut un start energic, care i-a adus un avans în faţa lui Mitoşeru de patru lungimi de bărcuţă.

Cine a câştigat inedita cursă pe râul Bega, dar şi cine va umple lada de zestre cu cele mai multe daruri, veţi putea afla urmărind ediţia de mâine seară a show-ului “Se strigă darul!”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Îmbrăcată în pionier, Andreea Mantea face o declaraţie de dragoste fără cusur!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies