Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Andreea Mantea, primele poze cu noul iubit
Prima poză postată de Andreea Mantea cu noul său iubit

După o perioadă în care l-a ținut doar pentru ea, Andreea Mantea a decis să nu mai ascundă identitatea noului său iubit. Singura poza cu noii îndrăgostiți a făcut ravagii în rândul fanilor fostei prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”.

Întrebarea adresată de Andreea iubitului ei: „Te ascund?” 

Chiar dacă a precizat că nu dorește să facă publice prea multe detalii din viața ei personală, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea Dragostei” a hotărât să împărtășească cu noi o poză cu cel care a cucerit-o, în urma întrebărilor în număr mare primite din partea urmăritorilor ei.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală.

N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?”, a răspuns frumoasa brunetă celor care au întrebat-o de ce își ascunde iubitul. 

Citeste si: Andreea Mantea, pusa de David in fata unei alegeri dificile: “Ma abtin cu greu sa nu plang in fata lui”

Mai mult, în timp ce filma vlog-ul chiar i-a adresat acestuia întrebarea „Te ascund?”. Aflat în spatele camerei de filmat, el a avut un răspuns ezitant, fiind oarecum de acord cu opinia fanilor. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu mai vorbesc despre viața mea personală”

În ciuda acestei schimbări majore din viața ei, prioritatea Andreei rămâne David, fiul acesteia.

El este motivul pentru care prezentatoarea nu s-a grăbit să facă marele anunț. De asemenea, un alt factor care a contribuit la marea decizie a fost faptul ca au apărut mult prea multe bârfe despre noua ei relație.

Citeste si: Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

Poza postata de Andreea Mantea cu noul iubit
Andreea Mantea a postat prima poză cu noul său iubit. Imaginea a stărnit interesul fanilor despre identitatea bărbatului![Sursa foto: Instagram]

„Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea.

Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea în cel mai recent vlog postat.

Citeste si: Andreea Mantea, primele detalii despre cea de-a doua sarcină: „A fost singurul meu vis!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jorge își plânge tatăl: ”Tata a făcut atac cerebral."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies