Andreea Mantea spune ce eforturi a facut sa slabeasca. "Mi-a fost greu sa renunt la bere". Vedeta a mers la sala zilnic, chiar si cand orasul era acoperit de nameti. VIDEO EXCLUSIV!

Andreea Mantea spune ce eforturi a facut sa slabeasca.
Andreea Mantea spune ce eforturi a facut sa slabeasca. "Mi-a fost greu sa renunt la bere". Vedeta a mers la sala zilnic, chiar si cand orasul era acoperit de nameti. VIDEO EXCLUSIV!

Ambitioasa, puternica si perseverenta, frumoasa Andreea Mantea a slabit si si-a tonifiat trupul intr-un timp record.

Recunoaste ca nu i-a fost deloc usor, dar ca in vacanta de vara si-a facut toate placerile. Acum e insa din nou foarte atenta la alimentatie si a reinceput antrenamentele intensive la sala de fitness.

Prezentatoarea emisiunii "WOWbiz" este una dintre cele mai frumoase si iubite vedete tv din Romania. Spre deosebire de multe colege ale ei de breasla care sustin ca arata perfect pentru ca au un metabolism bun, Andreea Mantea, sincera ca intotdeauna, recunoaste ca a slabit cu mari eforturi.

Nu a mai cedat in fata mancarurilor ei preferate si a mers la sala de fitness prin nameti si pe un ger napraznic, cand altii nici nu indrazneau sa iasa din casa. Rezultatul este insa admirabil, protagonista noastra avand un trup ca tras prin inel si, in plus, tonifiat

" N-as putea sa mint, sa spun ca am luat pastile de slabit sau ca am dat kilogramele jos cu o dieta minune.

A fost foarte, foarte greu sa nu mai mananc tot ce imi placea, adica pizza, paste, zahar, prajeli...Pe langa alimentatie, am inceput sa merg si la sala. Ma duceam in fiecare zi cel putin o ora, chiar daca erau nametii cat casa si abia reuseam sa scot masina din parcare. A trebuit sa ma tonifiez pentru ca dupa o nastere pielea pierde lupta cu gravitatia si trebuie sa o ajuti.
In vacanta nu am facut nici sala, nu am mancat sanatos, nu am facut miscare. Acum am luat-o de la capat. Fac din nou sport si mananc sanatos, adica fara gust...E foarte greu. Mi-a fost greu sa renunt la bere, pentru ca eu obisnuiam sa mai beau cate o bere, sa adorm mai usor noaptea
", a declarat Andreea Mantea.


 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Imagini adorabile cu fiul Andreei Mantea! David si-a aruncat singur suzeta la gunoi! Ce a urmat e incredibil! "Atunci cand iei decizii pripite"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies