Andreea Mantea suferă de o boală complicată: „Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi”

Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă
Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă

Vedeta de la Kanal D este nevoită să ia, în fiecare zi, pentru tot restul vieții sale, nu mai puțin de 9 pastile! Ce a spus despre boala de care suferă

Aproape în fiecare zi o vedem pe micile ecrane exact așa cum ne-a obișnuit, mereu binedispusă și cu zâmbetul pe buze, dând impresia că viața ei este mai mult decât perfectă și că nu suferă de absolut nimic, însă lucrurile în realitate nu stau deloc așa. Andreea Mantea, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară are o afecțiune gravă despre care nu a vorbit foarte mult până acum.

Citeste si: Andreea Mantea, despre sumele uriașe câștigate din televiziune! Ce a făcut vedeta cu banii: „Mare greșeală am făcut...”

Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă
Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a dezvăluit faptul că în urmă cu mai mult timp a fost diagnosticată cu o boală pentru care este nevoită să ia tratament tot restul vieții sale.

Se pare că este vorba despre o boală autoimună care nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Da, atât sunt de pofticioasă. Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara.

Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. Chiar stăteam cuminte. E o listă de alimente care îmi sunt interzise total”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii amintite anterior.

De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit, tot în acest context, faptul că l-a învățat și pe David, fiul său, să îi administreze tratamentul în cazul în care ea uită sau nu are posibilitatea să facă acest lucru

„Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să îmi administreze acel pen, atât de grav sunt, atât de grav am ajuns pentru că nu am fost în stare să mă opresc”, a mai spus ea.

Citeste si: Andreea Mantea, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre bătăile primite când era însărcinată: „Dacă i se mai făcea o plângere urma să fie arestat"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă
Andreea Mantea suferă de o boală foarte gravă[Sursa foto: Captură YouTube]

Mâncarea ei preferată îi este strict interzisă! Ce spune Andreea Mantea

Andreea Mantea a recunoscut că afecțiunea de care suferă nu îi permite sub nicio formă să consume una dintre mâncărurile ei preferate și anume slănina cu ceapă. Chiar și așa, vedeta mărturisește că există momente când face excepție de la regulă și își asumă posibilitatea de a i se face rău. 

„Da, pe acea listă, din păcate, se află și ceapa. Nu îmi provoacă vreo arsură sau vreo jenă, așa cum se întâmplă, nu, mie îmi face foarte mult rău, dar cu toate astea nu pot să mă opresc și, din când în când, pe proprie răspundere…nu îmi provoacă șoc anafilactic, dar mă umflu, cu toate astea din când în când mai…pentru că slana cu usturoi parcă nu prea merge, parcă merge mai bine cu ceapă”, a mai spus ea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Mantea, mesaj dur după zvonurile conform cărora ar fi din nou însărcinată: „Sunt doar grasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies